Position: sygdoms > influenza >

hvordan man korrekt pleje kontaktlinser til daglig brug

   Kontaktlinser er meget udbredt blandt voksne , unge voksne og teenagere , den rette omsorg for dem er vigtigt , fordi en masse mennesker bære dem på daglig basis . Der er så mange forskellige mærker af kontaktlinser på markedet i dag , at folk bruger dem til forskellige formål , kosmetik og recept . Men , omsorgen for disse kontaktlinser er den samme , uanset mærke og formål . For at holde dine øjne sunde , skal du lære de korrekte procedurer , når det kommer til at passe kontaktlinser .
1 .
Du skal købe kontaktlinser rensevæske og et opbevaringsetui ( dette kommer som regel med rengøring løsning ) . Løsningen skal bruges dagligt , når du opbevarer kontaktlinser i sin sag ved udgangen af dagen eller til rengøring . Der er mange på markedet, men de tjener alle det samme formål . Uanset hvad du vælger at købe , afhænger af personlige præferencer . De, der hjælper dine kontaktlinser fastholde mere fugt er meget gode til tørre øjne . Disse typer af kontaktlinser løsning er et must for en person , der planlægger at bruge kontaktlinser i over 8 timer om dagen . Og "nej gnide " løsninger er meget nem at bruge .
2 .
Når du har forskellige receptpligtige i hvert øje , det hjælper ved at købe opbevaring sag, der har forskellige farver låg til hvert øje . Mange nærsynede mennesker kan ikke let skelne det subtile forskel på låget uden støtte . For at undgå at bære det forkerte recept , er det meget nemmere at bruge en kontakt linser tilfældet med forskellige farvede låg .

3 .
For at kunne pleje kontaktlinser og undgå at forårsage skader på dem , skal det fjernes hver aften inden jeg går i seng . Den bedste omsorg for dine øjne , er at fjerne dem , før du tager brusebad , hvis du tager brusebad om natten . Årsagen er , at kontaktlinser vil holde fast i din øjne , når vandet kommer i øjnene . Dette gør at fjerne dem vanskelige , og mange gange kontaktlinser vil lidt tåre, når de forsøger at fjerne med magt .
4 .
forsigtigt fjerne dine kontaktlinser med din pegefinger , en ad gangen . Sætte i din håndflade og tilføj nogle kontaktlinser rengøring løsning på det. Brug dine pegefingeren og omhyggeligt gnid det ordentligt rense den . Den " nogen gnidning " løsninger ikke kræver nogen gnide .
5 .

Fyld kontaktlinser tilfældet med rengøring løsning og placere dine renset kontaktlinser derinde for overnatning . Den løsning ville have til helt nedsænkes kontaktlinser . Det er vigtigt at huske at lukke den . Den er klar til at blive båret den næste dag .
6 .
Når du sætter kontaktlinserne i øjnene , er det vigtigt at kontrollere for eventuelle tåre i kontaktlinser . Hvis der er en meget lille tåre , skal du ikke bruge , fordi det vil ridse overfladen af dine øjne . Hvis du tog sig af dine kontaktlinser korrekt, bør der ikke være nogen rive på hjørnet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------