Position: sygdoms > influenza >

hvordan man passer en elske med Alzheimers sygdom

  Alzheimers sygdom forårsager en person til gradvist mister deres hukommelse og også fører til taleproblemer . Det skaber problemer med opgaver som at få klædt eller badning . Det kan være svært at se en elsket en forringet som følge af Alzheimers sygdom og stressende at tage sig af dem samt
1 .
Brug kommunikationsstrategier. For at aktivere en person med Alzheimers forstå dig bedre , brug enkle sætninger og korte sætninger , når man taler til dem .
2 .
Øvelse tålmodighed , når du kommunikerer med en person , der har Alzheimers sygdom . Giv dem tid til at behandle , hvad du siger til dem , og tid til at færdiggøre en tanke eller en sætning , og forsøge ikke at afbryde dem på det tidspunkt .

3 .
Opret en rutine for en elsket en med Alzheimers . Hjælpe ham eller hende følger en tidsplan for at vågne op , tage tøj på , bade , spise og gå i seng .
4 .
holde dem sikkert . Fjern låse fra badeværelser og soveværelset døre , så de ikke blokerer sig i. At forebygge vandrer om natten , skal du placere låse i bunden af døre , der fører til ydersiden af dit hjem og lås vinduer også . På denne måde , kan en person med Alzheimers ikke gå udenfor om natten .
5 .

Påmind en Alzheimers patient til at spise langsomt og tygge grundigt . Ikke tjener ham eller hende varm mad eller drikke for at forebygge skader .
6 .
tilskynde en Alzheimer -patienter uafhængighed . Køb eller vælg tøj, som de kan bidrage til at lægge på uden hjælp . Prøv tøj uden knapper , bånd , snaps og kroge .
7 .
Spørg om og modtage hjælp . Omsorg for en Alzheimer patient , selv når det er en elsket en kan være stressende . Tillad venner , familie og naboer til at hjælpe med pasning af din elskede , så du kan tage ud tid til at slappe af , opdatere dig selv og derefter fortsætte med at passe din elskede med Alzheimers sygdom .

Tips og Advarsler


 • Lad den person udøver ved at tage en tur udenfor
 • Lad dem gøre en modificeret og sikker versioner af de aktiviteter, de havde , før de blev syge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------