Position: sygdoms > influenza >

hvordan man stopper sengevædning problemer

  Der er intet mere frustrerende for både børn og forældre end sengevædning problemer . De fleste børn holder op med sengevædning , når de bliver ældre , men der er ting du kan gøre som forælder for at hjælpe dem med at overvinde sengevædning problemer hurtigere . Med tålmodighed og omsorg , kan du hjælpe dit barn stoppe sengevædning en gang for alle
1 .
Besøg din læge for at udelukke enhver medicinsk begrundelse for sengevædning . Din læge vil også bede dig om din families historie , fordi sengevædning tendens til at være genetisk . Din læge vil skitsere en behandling program baseret på årsagen til sengevædning , alvorligheden af problemet og barnets alder .
2 .
Hvis sengevædning er forårsaget af en medicinsk grund , såsom diabetes , urinvejsinfektion eller søvnapnø , tage medicin ordineret af Deres læge som anvist .

3 .
Reducer dit barns stress -niveau og hjælpe dem slappe af . Du kan ikke slippe af med alle stress , men prøv at fjerne eller reducere stressende aktiviteter, og sørg for at de får masser af søvn , sund mad og vand . Må ikke straffe dem for sengevædning , det er hævet over dit barns kontrol og vil gøre mere skade end gavn
4
Begræns dit barn til en lille kop vand før sengetid og don ' . t lade dem drikke noget med koffein . Har dit barn drikke mere vand i løbet af dagen for at kompensere .
5 .

Har dit barn brug på toilettet før de går i seng . Vent et par minutter og derefter få dem gå igen . Dette vil hjælpe dem tømme deres blære helt , før de går på vågeblus .
6 .
Brug en vandtæt rullemadras på sengen og lad dit barn bruge trænings bukser , hvis han ønsker det. Når dit barn tisser i sengen , lade ham hjælpe med at ændre pladerne og rense det op .
7 .
Brug en sengevædning alarm til at træne dit barn til at vågne op , når hans blære er fuld . Sørg for, at alarmen er højt nok, at du kan høre det også . Når det går ud , få dit barn ud af sengen og tage ham på toilettet . Sørg for, at han er helt vågen . Lære ham at nulstille alarmen selv , før han går tilbage til at sove .

8 .
Du kan også bede din læge om receptpligtig medicin for at stoppe sengevædning problemer . Medicin bør være en sidste udvej , fordi det ikke løse de underliggende årsag til sengevædning problemer , er det bare reducerer produktionen af urin .

gode råd og advarsler


 • Bed befugtning er normalt for små børn , og du bør ikke blive bekymrede , indtil dit barn er over syv år gammel .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------