Position: hotel888 > influenza >

fibroid opsving

   Uterine fibromer er ikke-kræft vækstrater , der udvikler sig i livmoderen . De er de mest almindelige type af bækken vækst hos kvinder . Flere behandlingsmuligheder er tilgængelige

Symptomer


Mens uterine fibromer ofte forårsager ingen symptomer , hos nogle kvinder kan udløse kraftig , langvarig menstruation , bækken pres og vandladningsproblemer , ifølge Mayo Clinic .

Myomectomy


Kirurgi som kun fjerner den fibromer , kaldet en myomectomy , er en behandlingsmulighed . Nyttiggørelse fra en myomecotmy afhænger af, om en operation blev udført abdominally , som kræver fire til seks uger , eller laparoscopically , som kun kræver to uger .

endometrium


Endometriebiopsier ablation omfatter fjernelse af slimhinden i livmoderen langs med fibromer . De fleste kvinder at vende tilbage til normale aktiviteter inden for to dage på at undergå denne procedure .

Hysterektomi

En hysterektomi er kirurgisk fjernelse af livmoderen . Det kræver seks til otte ugers restitutionstid for en abdominal procedure og to uger for en vaginal procedure .

Overvejelser

Mens der uterine fibromer ikke forstyrre din evne til at opfatte , vil disse procedurer som endometrium eller en hysterektomi resultere i infertilitet , ifølge den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer . Medmindre din fibromer er årsag svære symptomer , de fleste læger foretrækker at overvåge dem og forsinke behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------