Position: hotel888 > influenza >

hvordan man får genital herpes behandling med hjem retsmidler

   Kom genital herpes behandling med hjem retsmidler kan mindske smerter og reducere infektion. Genital herpes betyder en virusinfektion kaldet herpes simples virus ( HSV ) har inficeret din genitale område . Genital herpes er typisk forårsaget af samleje fra en anden partner . Så genital herpes hos kvinder og mænd kan være fælles . Det kan sprede sig fra en anden , da det er en virus . Der er i øjeblikket ingen genital herpes helbrede . Der er bare måder at reducere genital herpes symptomer og hjælpe med at forhindre den i at sprede sig.
Genital herpes er en af de mest almindelige seksuelle overførte sygdomme. Det er en HSV type 2 -virus . Det er vigtigt at få genital herpes behandling for at hjælpe med at forhindre udbrud , og minimere sår omkring det genitale område . Genital herpes symptomer kan være kløe i kønsdelene , udslæt , sår og smerter omkring det genitale område . Du bliver nødt til at blive evalueret af din læge at afgøre, om dens genital herpes . Hvis du har haft samleje , og har oplevet disse symptomer , så er det muligt din partner videre virus infektion. Genital herpes symptomer er ikke altid genkendelige . Genital herpes symptomer kan variere for hver person
1 .
dyrke sikker sex . Hvis du har herpes , kan du stadig deltage i sex uden at passere den virus . Bruge kondom . Et kondom vil ikke tillade, at virussen spredes. Hvis du ikke har herpes , så er dette et godt tidspunkt for at forhindre herpes . Hvis du deltager i samleje , så sørg for du eller din partner er iført et kondom . Hvis du beslutter dig for ikke at bruge beskyttelse , i det mindste kender deres historie helbred klog først . Beskyttelsen er den nemmeste måde at forhindre, at få genital herpes . Herpes kan få mundtligt . Hvis man har oral herpes , kan du få genital herpes , hvis deres mund kommer i kontakt med din genitale område .
2 .
Brug Tea tree olie til behandling af genital herpes . Tea tree olie er en æterisk olie , der indeholder anti-virale egenskaber . Det kan hjælpe at behandle genital herpes naturligt . Tea tree olie er også anti-inflammatorisk , hvilket kan bidrage til at mindske smerter og kløe så godt. Du kan anvende tea tree olie til det genitale område . Det kan hjælpe at behandle alle sår , og dræbe enhver virus direkte uden for genitale område . Du kan også bade i tea tree olie som godt. Påfør 8-10 dråber i et varmt bad .

3 .
Brug aloe vera gel . Aloe vera hjælper reducerer betændelse og smerte . Du kan også vaske det genitale område ved hjælp af aloe vera sæbe så godt. Aloe Vera kan hjælpe helbrede huden og forhindre, at genital herpes sprede sig i hele kroppen . Det kan bidrage til at mindske hævelse og udslæt uden det genitale område . Du kan også drikke aloe vera juice . Det kan hjælpe befri kroppen af skadelige giftstoffer .
4 .
Brug rå hvidløg . Hvidløg har en meget stærk anti -virale egenskaber , og sørger for en stor naturlig antibiotikum som godt . Du kan gøre en rå hvidløg pasta og gælder for det genitale område . Det anbefales at tage hvidløgstilskud samt at bidrage til at mindske smittespredning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------