Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan forebygge feminine lugt naturligt

   Vi alle får det ikke så frisk fornemmelse ' under bæltestedet ' fra tid til anden . Don ' bekymre , er dette ok og helt normalt . Hvis du ikke føler eller lugter frisk nedenfor bæltet , ikke ærgre sig ! Her er nogle afprøvede og sande tip , som vil få dig følelsen og ildelugtende så frisk som en Daisy

Du har brug for ! .
mild sæbe
vand .
ananas .1 .
Vask dine kønsorganer regionen hyppigt og grundigt . Mild sæbe og vand er effektiv . Sørg for at holde din kønsdelene så ren og tør som muligt på alle tidspunkter. Sørg for at du rense dig selv efter en anstrengende eller seksuel aktivitet . Glem ikke at tørre !
2 .
Aldrig douche ! Douching vil kun isolere dit vaginal areal af alle gode bakterier din krop har brug for at kæmpe mod , at dårlig lugt lugt bakterier . Du har brug for de gode bakterier ! De gode bakterier bekæmper de dårlige bakterier , der forårsager lugt og smitte . Når du douche , er du stripning de gode bakterier . Din krop vil derefter forsøge at gengive de gode ting , og det vil kun resultere i lugt og overdreven tørhed .
3 .

Brug bomuld trusser . Din krop har brug for at trække vejret . Ved at bære syntetiske trusser din krop kan ikke og vil ikke få den rigtige luftstrøm. Luftstrøm er vigtigt at hjælpe med at holde dit kønsdelene tørre af wetness forårsager bakterier som sved eller urin .
4 .
Spis en sund kost og altid forblive hydreret . Spise den rigtige fødevarer vil medvirke til at eliminere lugt . Spis en masse ananas ! Når ananas er spist regelmæssigt, vil det hjælpe din krop udskiller en behagelig duft . Der er et enzym i ananas vist sig at gøre dette . Det giver mening for mig ! Tænk på hvis alt hvad du spiste var hvidløg , løg og skarp fødevarer , hvad ville du lugter ? Disse fødevarer ikke kun påvirker din ånde , men din kropslige sekreter så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------