Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan forebygge og behandle fodsvamp

   Hvis du er en atlet , især hvis din sport indebærer en masse løb , du sikkert ved, hvordan pinligt det kan være at sidde foran din pedicurist . Stødt tæer , indgroet negle , blærer og endda fodsvamp ( en fælles svampeinfektion ) er priserne du er villig til at betale for at være så engageret i fitness , men der er måder at bidrage til at afbøde den smerte og lidelse . Her er et par tips, der vil holde din trætte Tootsies i form , også
1 .
får den rigtige sko
under passende fodtøj er absolut nødvendigt at beskytte dine tæer . Uanset sport du spiller , fra basketball til langdistance- løb , så sørg for dine sko giver dig god støtte og er korrekt monteret .
Har mere end et par sneakers for at sikre, at dine fødder ikke vil blive udsat for sved og fugt dvælende fra den foregående dags træning . Ikke blot vil du være mere behageligt , men roterende dine sko vil også i høj grad mindske dine chancer for at få fodsvamp .
2 .
PULVER Your Feet
pulverisering dine fødder med noget enkelt som baby pulver ( eller en svampedræbende pulver ) , inden glide ind i dine sko også hjælper med at holde dine fødder mindre svedig , gør dem mindre velegnede til svamp og bakterier .

3 .
BLISTERKORT
Blister er måske den værste bivirkning af at være aktiv . Et væmmeligt blister er nok til at holde nogen væk fra løbebåndet i et par dage, men dukker dem vil kun gøre dem mere ubehageligt , for ikke at nævne modtagelig over for infektioner .
Når nye hud begynder at vokse i de rå indre del af blister , vil det hele deflatere og boblede huden vil skalle væk .
I mellemtiden vil iblødsætning fødderne i iskoldt vand hjælpe lindre smerter og formindske vabler , og foret problemområder af din sko med molskin kan hjælpe med at forhindre fremtidige dem fra formning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------