Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan helbrede en hovedpine og hvile

  Mange mennesker rundt omkring i verden lider af forfærdelige hovedpine . Nogle af dem lettere at andre , men de fleste af de mennesker , der lider af migræne , er dem , der tager mest frygtelige smerter . Migræne er kendt for at være en kronisk sygdom , og er forårsaget af ekstremt svær hovedpine . Disse forfærdelige hovedpine bogstaveligt lamme alle med dette problem . Jeg har tænkt mig at give dig nogle råd om at mindske og noget af tiden gøre denne smerte til at forsvinde

Du skal bruge: .
behageligt tøj
køling pakker .
drikke rigeligt med vand .
hvile .


1 .
Først og fremmest undgå enhver type situation , hvor du kan blive påvirket af stress . Nogle gange , stress er afgjort årsagen til disse enorme hovedpine , men hvis det ikke er det vil gøre din migræne værre .
2 .
Ret væk , når du begynder at føle den smerte komme ind meget komfortabel tøj og lagde sig . Forholde sig i ro , selv strakt og ikke lade nogen genere dig under dette øjeblik . Sørg for at hvile i et roligt , mørkt rum .

3 .
Det er meget nyttigt at lægge våde puder eller køling pakninger i din pande og omkring dit hoved . .
4
undertiden opkastninger og kvalme ledsage migræne , hvis dette sker drikke rigeligt med vand for at undgå dehydrering
5

Tag et bad med . varmt vand . Fylde dit badekar med varmt vand og bare slappe af , tænker ikke andet end at få det bedre . For bedre resultater kombinere skridt nummer tre .
6 .
Tag noget smertestillende medicin . Hvis du ikke får de resultater , skal du kontakte din læge med det samme og bede ham om at anbefale dig en specifik medicin for dig .
7 .
Opretholde en aktiv livsstil . Det er meget anbefales at gøre, aerobic og yoga for at reducere appareance af disse forfærdelige hovedpine .
8 .
Dette er en enkel opskrift , som jeg har prøvet og virker for mig . Drik en lille smule sort kaffe og klem halvdelen af en citron i kaffekop .
9 .
Sommetider smerten er så stærk , at vi ikke kan slippe af med det helt og eneste , vi kan gøre, er at reducere det . Efter disse tips vil helt mindske smerter , HELD OG LYKKE !

gode råd og advarsler


 • Hvis smerten fortsætter i lang tid , skal du kontakte din læge
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------