Position: hotel888 > influenza >

tty døve kommunikationsprotokol

   Døve kan kommunikere via telefon med en TTY eller teletypewriter . En TTY har et tastatur , der giver brugerne mulighed for at skrive hvad de ønsker at sige . Der er også en lille skærm , der giver dem mulighed for at læse svarene

Forkortelser


Når samtale med TTY , kan du bruge forkortelser til at forkorte den mængde skrive du skal gøre . Almindelige forkortelser omfatter " GA "og " SK ".

Go Ahead


TTY-brugere typen " GA " til at sige : "Gå videre ", når de er færdige at skrive . Det indikerer , at den anden person bør reagere derefter . På den måde både folk ikke forsøger at skrive på samme tid .

Stop Keying


TTY-brugere typen " SK " for at sige , " Stop keying ", når de er færdige konversere . Det svarer til at sige farvel . Når nogen typer " SK ", kan du hænge op .

Relæ Service

Når en høring person har brug for at kalde en døv person med en TTY , kan de ringe 711 fra enhver telefon til at nå formidlingscentralen . En operatør vil skrive hvad høringen person siger , så døv kan læse den . Døve person, så typer hans svar og operatøren læser det til høringen person .

Don't Speak til operatøren

Når kommunikerer gennem formidlingscentralen , taler direkte til den person, du ringer . Må ikke fortælle operatøren , " Sig ham, at jeg sagde at møde mig på 10 ". Bare sige , " Mød mig på 10 ". Operatøren vil skrive alt, hvad du siger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------