Position: hotel888 > influenza >

anatomi & fysiologi af sygdommen tuberkulose

   Tuberkulose er en infektionssygdom , der forårsager infektion i mange af kroppens organsystemer . Det er hovedsageligt som følge af Mycobacterium tuberculosis bakterier . Tuberkulose er en luftbåren infektion

lungetuberkulose


Cirka 75 procent af tuberkulose tilfælde er pulmonale . Tuberkulose infektion forekommer primært i den øverste del af den nedre lap eller den nederste del af den øverste Lap af en lunge .

Urogenital tuberkulose


Urogenital tuberkulose er som regel en sekundær form for tuberkulose . Infektionen normalt spreder fra lungerne til urinvejen .

Meningitis


Meningitis er en af de mest alvorlige komplikationer af tuberkulose . Det er mest almindeligt i immunsvækkede patienter . Denne type af tuberkulose også er normalt sekundært .

tuberkuløse Spondylitis

tuberkulose kan inficere rygsøjlen diske af den menneskelige rygsøjlen . Brysthvirvel oftest ramt . Tuberkuløs spondylitis kan forårsage spinal skade ved at skjule diskus .

Kutane Tuberkulose

kutant tuberkulose oftest inficerer huden på hænder og fødder . Det forårsager vortelignende papler , der vokser langsomt og kan senere udstråler pus og keratinholdigt materiale . Denne type af tuberkulose kan være primær eller sekundær .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------