Position: hotel888 > influenza >

formålet med bioniske øret

   En Bionic øre er en implanteret høreapparat , der kan bidrage til at forbedre hørelse hos mennesker, der er døve eller har betydelig nedsat hørelse . Denne enhed kræver kirurgisk implantation og patienter får behandling, for at hjælpe dem med at bruge enheden

Formål


Ifølge Kids Sundhedsstyrelsens hjemmeside , en bionisk øre er en fælles betegnelse for en cochlear implant , og det bruges til at hjælpe folk med indre øre eller cochlea problemer . Denne enhed omfartsveje cochlea , sender lydbølger direkte til hørenerven og giver patienterne en følelse af at høre .

Dele


Et cochlear implant er et elektronisk apparat , der består af en lille mikrofon , en tale processor og en sender, der sender lyden impulser gennem en elektrode array i hørenerven , ifølge National Institute on Døvhed og anden kommunikation sygdomme .

Lyder


Lyde , der er genereret af et bionisk øre er forskellige fra dem , der opfattes via normal hørelse , men enheden gør det muligt for folk at have samtaler over telefonen og personligt anerkende advarsler og høre andre lyde i en patients omgivelser.

Modtagelse et implantat

Voksne , der mistede deres hørelse senere i livet kan modtage et bionisk øre der tillader dem at genkende lyde , at de husker fra tidligere i deres liv . Børn så unge som 12 måneder gammel , kan modtage en cochlear implant til at hjælpe dem med at udvikle sprog , tale og sociale færdigheder .

Terapi

Patienter kan behøve en omfattende behandling for at hjælpe dem med at lære at bruge en cochlear implant og fortolke de lyde, genereres af enheden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------