Position: hotel888 > influenza >

højt blodtryk i de tidlige morgentimer

   Blodtrykket svinger i løbet af dagen . Ifølge Mayo Clinic , en tendens til at være lavere, da du sover og første vågne op . Højt blodtryk i de tidlige morgentimer øger de sundhedsmæssige risici forbundet med sygdommen

Daily Mønster


Blodtryk tendens til at følge en daglig mønster . Under adstadige tilstand sove, er det lavere og fortsat lav , når du først vågner op . Efterhånden som du bliver aktiv i morgen , det går op , topper om eftermiddagen .

Identifikation


Forhøjet blodtryk er identificeret som en læsning af 140 systoliske over 90 diastoliske . Hvis din trykket er på dette niveau i de tidlige morgentimer , har du formiddag hypertension .

Betydning


Problemet med højt blodtryk i morgen er , at i gennemsnit , er dette et tidspunkt på dagen , når din målinger bør være lavere . Hvis du allerede får en høj værdi i de tidlige morgentimer , kan du opleve faretruende højt niveau , som den dag går på .

Årsager

Morning højt blodtryk kan være forårsaget af søvn uregelmæssigheder som søvnapnø , nær-skifteholdsarbejde eller højt stressniveau . Hvis du dårligt har kontrolleret hypertension overordnede og bruge koffein eller alkohol , kan du få en høj formiddag behandlinger. Betingelser som nyresygdom kan medføre tidlig morgen højt blodtryk .

Advarsel

Hvis du får en ensartet høj blodtryk i de tidlige morgentimer , er det et signal , som du kan være på vej mod et alvorligt problem med hypertension . Følge dig aflæsninger i løbet af dagen og søge råd hos din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------