Position: hotel888 > influenza >

hvordan man får Crohns sygdom behandling

   Crohns sygdom bør ikke forveksles med irritabel tyktarm . Crohns sygdom er kendt som inflammatorisk tarmsygdom . Hvilket betyder, at det forårsager betændelse i din fordøjelseskanalen . Det er mere alvorlig , og en smertefuld tilstand . Crohns sygdom behandling kan behandles med forskellige ordineret medicin til at reducere inflammation . En Crohns kost er også nødvendig for at fjerne betændelse og giver en sundere mave -tarmkanalen. En god Crohns kost er behov for , sammen med at undgå fødevarer, der forårsager problemer med fordøjelsen.
leve med Crohns sygdom kan give konstant ubehag og gøre en utryg at forlade deres hjem på grund af det . De, der er i alderen 20 og 30 har større risiko for Crohns sygdom . Dårlig kost og en svække immunsystemet kan medføre Crohns sygdom symptomer . Crohns sygdom er forbundet med rygning så godt. Crohns sygdom symptomer omfatter diarré , blod i afføringen , mave og mavesmerter . Symptomerne ligner IBS , selvom Crohns sygdom kan være knyttet til vægttab , kvalme og opkastning så godt.
En Crohns kost kan medvirke til at begrænse Crohns symptomer . Ordineret medicin hjælpe med at reducere inflammation . Men du vil helt sikkert nødt til at ændre din kost og hvad du spiser . Du ønsker at undgå fødevarer , der er ru på fordøjelsessystemet . Fødevarer som hvidløg , løg , bønner , kål , mættet fedt , alkohol , koffein , kaffe , sukker og stegt mad for eksempel
1 .
Spis mad i fiber , men vær opmærksom på visse fibre fødevarer . Fiber fødevarer hjælpe med disse med fordøjelsesforstyrrelser . Fiber går ind og ud af kroppen . Det er også blødgør afføringen så godt. Fiber kan give med et sundt fordøjelsessystem . Der findes to forskellige typer fibre fødevarer: uopløselige og opløselige fiber fødevarer .
Uopløseligt fiber hjælper med at fjerne giftstoffer ud af fordøjelseskanalen . Uopløselige fibre ikke opløses i vand . Opløselige fiber gør . Bedste for at undgå bønner , da de vil give dig mere fordøjelsesproblemer . Ikke alle fødevarer med højt i fiber er godt for Crohns sygdom . Havre , klid og hvede er nyttige . Tal med din læge om en bestemt fiber kost . Der er frugter som hindbær og jordbær , der giver gode kilder til fiber , det er ikke hårdt for fordøjelsen .
2 .
Spis fødevarer med højt indhold antioxidanter . Antioxidanter vil medvirke til at reducere betændelse i kroppen . Du ønsker at se fødevarer med et højt kalium , ligesom bananer for eksempel . Også undgå citrusfrugter . Frugt anbefalede, at der er rige på antioxidanter : blåbær , jordbær , hindbær , druer , og cantaloupe .
Få mere C-vitamin i din kost . tale med din læge om at tage C-vitamin kosttilskud så godt. C-vitamin stort set fundet i jordbær . En masse af de frugter, der indeholder C-vitamin kan være hårdt for din fordøjelse . Under C-vitamin kosttilskud kan anbefales .

3 .
Tag fiskeolie kosttilskud . Omega -3 fedtsyrer hjælper med at reducere betændelse i kroppen . Omega -3 også en sund fordøjelse system . Du bør spise mere fisk så godt. Fødevarer som laks , tun , krabber , rejer og torsk for eksempel indeholde en stor mængde af omega -3 fedtsyrer .
4 .
Drikke Aloe vera juice . Aloe vera juice kan være en af de mere effektive måder at behandle fordøjelsesforstyrrelser . Aloe vera kan reducere symptomerne på diarré og forstoppelse så godt. Aloe vera juice kan reducere inflammation og reducerer sår . Drikke aloe vera juice kan hjælpe hjælpe med Crohns sygdom .
5 .

Tag D-vitamintilskud og få mere calcium i din kost . Mejeriprodukter kan forårsage fordøjelsesproblemer selv . Så tager D-vitamintilskud kan være behov for mere . Undersøgelser har antydet, at D-vitamin selv kan hjælpe i behandlingen af Crohns sygdom . Bedre endnu , måske tager torsk olier anbefales . Torsk har omega -3 og en meget store mængder af vitamin D. Vitamin D-mangel kan være knyttet til Crohns sygdom . Personer med Crohns sygdom har en tendens til manglende knogletæthed .
6 .
Undgå oppustethed og ophold hydreret . Må ikke spise for meget . Spis mindre måltider , så du ikke hele tiden kører på toilettet efter hvert måltid . Spise langsommere hjælper dit fordøjelsessystem så godt. Spiser altid med en drink . Drik vand eller te , i stedet for sodavand og alkohol . Alkohol og sodavand kan udløse Crohns sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------