Position: hotel888 > influenza >

hvordan man får cystisk fibrose behandling

   Det er meget vigtigt at få cystisk fibrose behandling . Selvom du bliver nødt til at arbejde med din læge om en anden løsning du bruger . Visse hjem retsmidler som slankekure , og andre kosttilskud kan hjælpe med at behandle cystisk fibrose . Cystisk fibrose er en meget alvorlig lungesygdom . Det forårsager skader på lungerne , og det er en alvorlig livstruende tilstand . Cystisk fibrose forekommer hos børn , spædbørn , og unge voksne . Det er en betingelse, at de bliver nødt til at beskæftige sig med resten af deres liv . Årsager til cystisk fibrose er genetisk .
De, der har familie historie af cystisk fibrose er på risici . Kroppen producerer for meget slim bygge op, hvilket kan føre til mange forskellige sundhedsmæssige problemer . Kaukasiere er mere udsatte for cystisk fibrose . Cystisk fibrose symptomer er lungeinfektioner , hoste op slim , hvæsende vejrtrækning , og salte smag hud fra ekstra mængde salt , der er indeholdt i sved . Spædbørn , der har cystisk fibrose måske ikke vokser , eller få megen vægt i første omgang . Blod skal arbejdes regelmæssigt , hvis forældrene er opmærksomme på, at betingelsen løber i familien .
Cystisk fibrose behandling kan gøres med ordineret antibiotika fra din læge , ordineret inhalatorer , sammen med ordentlig kost og kosttilskud . Idéen om at behandle cystisk fibrose er at fjerne slim opbygge lungerne og bidrage til at mindske betændelse . Du bør helt sikkert konsultere din læge og finde alternative måder at hjælpe med at behandle cystisk fibrose
1 .
Drik grøn te . Grøn te kan dræbe infektioner , bakterier og forhindre slim opbygge . Grøn te kan også naturligt fjerne betændelse så godt. Drikker en masse væske i almindelighed anbefales , når der lider af cystisk fibrose . Drikker grøn te regelmæssigt , og 8-10 glas vand vil hjælpe med at holde dine lunger sundere og reducere inflammation .
2 .
Spis gulerødder . Gulerødder indeholder den højeste mængde af vitamin A. En vigtig vitamin , der kan hjælpe dem , der lider af luftvejslidelser . Personer med cystisk fibrose skal spise en masse gulerødder . Også drøfte med din læge om at tage A-vitamintilskud . Da de, der har cystisk fibrose ikke gemmer fedt såvel som andre . Kosttilskud som regel er nødvendige.

3 .
Spis andre fødevarer med højt indhold af antioxidanter og vitaminer . Du ønsker at spise en masse grønne blade hovedsalat , da de indeholder gode kilder til vitamin K. Oregano er meget høj i vitamin K. Vitamin K er anbefales til dem med cystisk fibrose . En god mængde af D-vitamin er nødvendigt i din kost. Fødevarer som laks , og mælkeprodukter indeholder en stor mængde af vitamin D. Frugter gerne bær anbefales , da de kan reducere inflammation og bekæmper frie radikaler angreb . Tillæg for K-vitamin , og D-vitamin kan være nødvendig.
4 .
Take omega -3 tillæg . Omega -3 fedtsyrer reducerer inflammation i lungerne og hjælpe med at forhindre slim opbygge . Det kan også hjælpe med at beskytte lungerne af smitsomme sygdomme . Omega -3 kosttilskud kan anbefales fra din læge for at få nok omega -3 i din kost . Personer med cystisk fibrose ofte har mangel på omega -3 . Tal med din læge om at tage laks oliepristillæg . Laks er meget høj i begge D-vitamin og omega -3 fedtsyrer .
5 .

tage vitamin E tilskud . Vitamin E er en meget vigtig behov antioxidant . Vitamin E er nødvendig for at beskytte mod smitsomme sygdomme , og produktionen af røde blodlegemer . Dette fedtopløselige vitamin kan hjælpe med at behandle cystisk fibrose . Afhængig af din alder , vil Deres læge anbefale en bestemt mængde af IE nødvendigt 's . Personer over en alder af 8 typisk behov 400 IE er en dag . Spædbørn og børn har brug bare en lavere beløb .
6 .
Arbejde tæt sammen med din læge. Cystisk fibrose er en meget alvorlig sygdom . Du bliver nødt til at arbejde tæt sammen med en læge om kost , kosttilskud , og ordineret medicin, du er på . Drøfte alle kostvaner og hjem retsmidler med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------