Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan afgøre , om din mangel på energi er søvn relaterede

   Mens mange måske mener, at mangel på energi er selvfølgelig et spørgsmål om ikke at få nok søvn om natten , det er en kendsgerning , at der er forskellige faktorer , der kan bidrage til en mangel på energi , som intet har at gøre med søvn . Du kan sove otte timer om natten og føler stadig udmattet og nogle gange mennesker får kun to timers søvn og være fuld af energi . vide , om søvn er problemet forårsager din konsumption kan sikre , at du er i stand til at løse problemet
1 .
Se efter tegn på , at du hele tiden vågner op om natten . Selv hvis du får otte timers søvn efter et ur , hvis du vågner op hver time eller to , er du forstyrrer din søvn cyklus, der kan gøre det svært at føle sig udhvilet og kan påvirke din energi hele dagen . Til problemer som dette , kunne det være et spørgsmål om at få op til at bruge toilettet , i hvilket tilfælde du skal stoppe med at drikke væsker en time før sengetid for at undgå at komme op hele natten .
2 .
Se efter vende og dreje . Selvom du måske ikke vågner op , når du vender og drejer om natten, det påvirker resten , du får. Dem, der er i konstant bevægelse om natten, ikke får den hvile de har brug for , fordi bevægelser er forstyrrer søvnen . Det er måske ikke altid være nok til at vække dig , men det kan være nok til at smide din søvn cyklus .

3 .
svært ved at falde i søvn er et tegn på , at dine søvn vaner , der er problemet . Søvnproblemer sker undertiden for alle , især i tider med problemer og bekymringer , men hvis dette er en konsekvent problem det kan gøre dig komme langt mindre søvn , end du tror , du får .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------