Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan afgøre , om dine symptomer er allergi eller en kold

   Allergisymptomer og koldt symptomer er ofte meget forskellige , men nogle gange høfeber kan forveksles med en kold eller visse kolde symptomer kan forveksles med allergiske symptomer, især når symptomerne er stadig i den fase, bare nys og hoste . Mens symptomerne næsten altid vil ændre at være mærkbart ene eller den anden , er det bedre at vide , hvad du lider af før, så du kan gribe ind over for den
1 .
Kig efter en feber . Feber er ofte et tegn på , at du har en kold snarere end høfeber . Selv om det kaldes " høfeber " og er forårsaget af allergi , er det ikke ofte kommer med en stigende temperatur . Selv om du måske være at få nys og hoste i begge vil forkølelse ofte være ledsaget af feber , mens høfeber typisk ikke vil.
2 .
Vær opmærksom på din krop . Allergi vil normalt have en bestemt følelse, såsom konstant nysen og hosten uden nogen større betydning til kroppen . Forkølelse og på den anden side vil ofte få dig til at føle lidt ømme , ømme eller svag. Du har måske hoste og nysen til fælles , og måske endda en lignende hovedpine , men den følelse i kroppen vil være anderledes .

3 .
Kig på allergener i luften. Du kan finde ud af hvor meget pollen i luften , især dem , som du er allergisk over for . Forkølelse er aldrig forårsaget af allergener , men allergi altid er . Hvis du finder ud af , at de planter, du er allergisk overfor , er plat ud pollen og luften er fuld af det , er det sandsynligt, at allergi er årsag til symptomerne .
4 .
Prøv at gå til et område uden allergener du er allergisk over for . Når du ikke kan afgøre, om symptomerne , skal du gå et sted som badeværelset , hvor allergenet ikke er , og se om dine symptomer gradvist mindskes . Hvis du tager dig ud af allergenerne , vil du finde din krop stopper reagerer på det , og symptomerne langsomt rydde op .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------