Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan afgøre om du får for meget jern

  Mens mange af os er instrueret i at tage mere jern og mangler er et relativt almindeligt problem , de fleste af os aldrig tænke på muligheden for at få for meget jern i vores system . Ligesom for lidt jern , kan for meget jern resultere i alvorlige problemer , herunder visse former for kræft . Når du er bekymret over mængden af jern , du får , skal du sørge for , at du ikke får alt for meget som følge af frygt for alt for lidt. Som med de fleste ting , er det vigtigt at have en god balance .
1 .
Se efter vægttab . Mens mange af os kan glæde sig over at tabe , hvis det er uforklarligt det kan være et tegn på mange problemer , herunder problemet , der kommer med alt for meget jern i kroppen . Uforklarligt vægttab , det er vægttab , at du ikke har prøvet at opnå , kan være tegn på mange problemer og bør blive set på af en læge .
2 .
Kig efter ledsmerter . Ledsmerter kan ofte være et resultat af for meget jern . For nogle , der har haft for meget jern i en længere periode , kan det udvikle sig til gigt . Hvis du har ledsmerter , især ledsmerter , som ikke kan forklares på grund af alder eller andre problemer , kan det være et tegn på for meget jern .

3 .
Find ud af din families historie . For de fleste af os , er jern mangler mere almindelige end at få for meget . De, der får for meget jern i deres system , er ofte dem med genetiske anlæg for sygdommen , så kig ind i din families historie .
4 .
Vær opmærksom på fornemmelsen af din krop . Som mavesmerter , er ledsmerter og svaghed almindelige symptomer , hvis du være opmærksom på din krop , du vil være i stand til at fange tegn . De opdager tegn kan hjælpe med at få en korrekt diagnose .

gode råd og advarsler • Hvis du har mistanke om , at du har for meget jern i kroppen , så spørg en læge til at teste for det . Ligesom for lidt , for meget jern er et problem , at du skal prøve at undgå .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------