Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan afgøre om du får nok jern

   Jern er vigtigt at leve sundt og vigtigt for kroppen . Når du ikke får nok jern , er der flere problemer, der kan opstå , nogle gange resulterer i hjerteanfald som følge af ikke at få nok ilt . Det er vigtigt at sikre , at du får nok jern ind i din krop , så du kan leve et sundt liv
1 .
Se træthed . Selv om dette kan være et tegn på flere ting , når du har en jernmangel , vil du blive træt som et resultat af musklerne ikke modtager nok ilt . Dette er en af de første tegn på, at du ikke får nok jern i din kost .
2 .
Vær opmærksom på din appetit . Mens det er mere almindeligt for børn at udstille appetit tab som følge af jernmangel , mange voksne synes også, at de mister deres appetit , når de ikke får nok jern .

3 .
Look for rækværket af huden , især omkring øjne, mund og gummer . Mens bleg hud kan være et resultat af flere problemer , ligesom sygdom , når man ser det rundt om øjnene eller gummer , er det ofte et tegn på at du ikke får nok jern , især hvis disse områder bleg først .
4 .
Overvej de fødevarer , du lyst til at spise . I mange mennesker med jern mangler , ønsket om at spise ikke-fødevarer, ligesom is , høj er . Kroppen er trang jern og lysten til at spise ting, der ikke fødevarer kan blive et problem .
5 .

Få en blodprøve . Hvis du tror at du måske ikke være at få nok jern , hvad enten det skyldes dårlig kost , eller at du tror, du måske har et problem med at absorbere jern , bør du få taget en blodprøve udført af din læge . Det er den eneste måde at være sikker på, at du virkelig har et problem i forbindelse med jern.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------