Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan forebygge jernmangel , der resulterer i blodmangel

   Som en helhed , kan anæmi blive et alvorligt problem , især når man ikke indser, at du har det . Jern er afgørende for sund levevis og en jernmangel kan medføre alvorlig blodmangel hvis venstre for længe . Det er bedre at forebygge jernmangel i første omgang end at beskæftige sig med konsekvenserne senere , når du opdager, at du har alvorlige problemer
1 .
Tag en jerntilskud . For de fleste mennesker , er jerntilskud den nemmeste måde at få nogle ekstra jern i deres kost . Da de fleste mennesker lider af jernmangel , som en følge af ikke at spise nok jern i fødevarer , især kvinder, som har brug for mere jern end mænd , en jerntilskud er en fantastisk måde at tilføje nogle ekstra jern i din kost .
2 .
Tag en vitamin B -12 og folinsyre supplement . I mange tilfælde vil disse være sammen som de arbejder sammen for at sikre , at jern du spiser optages i kroppen . For mange mennesker , er jern mangler ikke et resultat af at spise for lidt jern , men snarere er resultatet af ikke at få nok vitamin B -12 .

3 .
Spis grønne grøntsager . Grønne grøntsager , især grønne bladgrøntsager dem som spinat , er fulde af jern og vitaminer . Disse er ikke kun stor på at forebygge jernmangel , men de er gode til at forhindre forskellige kræftformer så godt!
4 .
altid spise noget med jern i den, når du har blødte eller givet blod . Jern findes i blodet og det er afgørende , men når du giver blod , eller du kommer til skade og bløder , kan du ende op med jern mangler , så sørg for at få nogle jern i dit system , hvis du har givet blod eller blødte fra en skade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------