Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan håndtere tabet af et øje

   Du kan miste et øje på grund af skader , sygdom eller tilstand som kræft . Tabet fører ofte til psykiske problemer samt fysiske dem , man skal vænne sig til et tab af dybde perception, den øgede vanskeligheder med tidligere lette opgaver og frygt kosmetisk optrædener . Håndtering af tab af et øje tager noget tid , men de fleste patienter komme sig over det ganske let og i sidste ende behandle det som lidt mere end en ulempe
1 .
Forstå , at du er sørgende . Tabet af et øje er ekstremt traumatisk , og du har brug for tid til at begræde den manglende del af dig . Hvis du accepterer det faktum , at sorgen er involveret , vil du være bedre i stand til at klare de traumer , angst og depression , der måtte opstå .
to .
Tal med en rådgiver eller terapeut om tab af øjet . Tal om de forhold, der førte til tab og de følelser , du kæmper med nu . En uddannet psykolog kan hjælpe dig med at identificere de negative følelser og bruge klare mekanismer til at holde dem fra overvældende dig .

3 .
Opret en Facebook-profil for at en vision justering klasse . Når du lige har det ene øje , skal du ændre aspekter af din daglige rutine , fra dressing til madlavning din frokost til at hælde en kop kaffe . Justering klasser kan hjælpe dig med at overgangen let , hvilket minimerer stress til dit liv .
4 .
Praksis opgaver , som du finder vanskeligere , indtil du har lært at bruge dem . Det bedre du bliver til dem , jo mindre de vil påvirke din sindstilstand .
5 .

Læs ved at holde bog eller et blad foran jeres gode øjne , og flyt bogen som du læser i stedet for at flytte dit øje . Som med mange andre opgaver , tager denne praksis , men med tiden din krop vil tage det på som anden karakter .
6 .
Pas godt på dine resterende øjet . Chancerne for to separate ulykker årsag til tabet af et øje er ekstreme, men hvis du har mistet dit øje gennem en sygdom eller biologisk tilstand , du ønsker at holde et vågent øje . Tal med din læge regelmæssigt og følge hans råd om sund optiker .
7 .
Alter dine kørevaner for at kompensere for tabet . Fleste stater i USA tillader enøjede bilister til at holde deres licenser . Tabet af et øje påvirker dig mest i nært hold ( inden for 20 fod ) , hvilket betyder, at du skal passe på i parkeringspladser og tilsvarende stram kvartaler . Du bør også overveje at købe en bil uden blinde vinkler , og du måske ønsker at bruge vidvinkel førerspejle så godt. Du vil også ønsker at bære beskyttelsesbriller eller solbriller , når du kører , da du bliver nødt til at trække over , hvis du får noget i din gode øje .

8 .
Få en protese øje monteret til dig , og bære det så ofte som du kan . Glasøjne tage nogle at vænne sig til , og jo mere du bruger det, jo bedre vil du føle det.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------