Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan øge dine chancer for at levere en sund baby

  Forkert prænatal pleje , en dårlig kost , for mange usunde salt eller sukker lastet snacks , og ingen motion under graviditeten kan resultere i en baby blive født med en lav fødselsrate , der svagere , og med vitaminmangel . Dette gælder især for teenage graviditeter og vordende mødre lever under fattigdomsgrænsen . De Forenede Stater har også et spædbarn dødeligheden er højere end mange andre udvikle lande på grund af disse spørgsmål

Du skal bruge: .
En Obstetrik og gynækologi
En kopi af den mad pyramide .
Prænatal Iron Vitaminer .1 .
Hvis der mangler forsikring kontakte den lokale Health Department og oprette en aftale for prænatal pleje . Health Department personale kan ofte give prænatale pleje , også yde bistand for at hjælpe gravide kvinder kan få gratis eller billige prænatale vitaminer og prænatal jern , og finde et billigt lægeklinik .
2 .

Få regelmæssige checkups hele graviditeten for at sikre barnet udvikler korrekt, og at den vordende mor er sund . Vordende mødre bør få en månedlig helbredsundersøgelse gennem den 6. måned af graviditeten , to checkups i det 7. og 8. måned , og en ugentlig kontrol op i 9. måned .
3 .

Skær ned på salt og sukker indtag for at mindske risikoen for at udvikle eklampsi og diabetes . Husk , at selv om diabetes indgået under graviditeten ofte forsvinder efter barnets fødsel det sætter dig på en højere risiko for at udvikle diabetes senere og kan påvirke sundheden af fostret før fødslen .
4 .
Find ud af , hvor at ansøge om kvinder , børn og spædbørn 's program ( WIC ) for at få kuponer til mælk , juice , æg , ost , frugt og grøntsager til den vordende mor . Lad WIC vide, hvornår barnet er født , så baby formel kan føjes til kuponer , hvis valget er lavet for ikke at amme .
5 .
Medtag emner fra alle fem fødevaregrupper , når de udarbejder hvert måltid . Spise sundt hjælper foster udvikle sig og vokse normalt under hele graviditeten , og hjælper med modermælk udvikler sig med de rigtige næringsstoffer for barnet , når det er født .

6 .
Gravide bør prøve en mini måltid hvis de ikke har lyst til at spise og vælge en vare fra hver mad gruppe . Den gravide person kan vælge den del .
7 .
Når man spiser fastfood , som bør undgås så meget som muligt , grillet kylling eller grillet ost sandwich , en hovedret eller side salat , en veggie pizza , en bagt kartoffel med ost og vegatable toppings , frugt . Vælg vand , mælk eller juice at drikke .
8 .
Undgå at spise for meget tun på grund af den kviksølv upasteuriseret , der kan være i tun , holde sig væk fra upasteuriseret juice eller cider , mælk eller ost , rå østers og sushi , mexicansk stil oste , og alle andre sjældne eller rå kød .
9 .
Tag ikke naturlægemidler kosttilskud eller urtete som nogle urter og mineraler kan skade fostret .
10 .
straks ringe til lægen og rapportere store hævelse af fødder , hænder , ankler , ben eller arme , da dette er en forløber for elampsia .
11 .
Spørg lægen om øvelser , som kan gøres hele graviditeten fra lægen som en sund mor med til at sikre en sund baby . Husk ikke at over motion.

gode råd og advarsler


 • Hvis diagnosen præeklampsi eller eklampsi , skal du sørge for obstetriker eller anden præ-fødeafdelinger udbyder kontrollerer vordende mors blodtryk og urin for forekomsten af højt proteinindhold niveauer .
 • Salt årsager væskeophobning og hævelse så prøv og undgå salt .
 • Som så mange fødevarer har et højt indhold af natrium , især færdigpakkede og frosne fødevarer , køb fødevarer med et lavere indhold af natrium og ikke tilføje ekstra bordsalt .
 • Overvej at bruge krydderier eller salterstatninger til sæson fødevarer i stedet for bordsalt .
 • præeklampsi og eklampsi kan forårsage hævelse omkring den vordende mors lunger , hjerte , og omkring fosterhinden . Dette kan resultere i en stadig fødsel eller død hos moderen .
 • under eklampsi kan resultere i den vordende moder har brug for en ceasarian sektion for at gemme leve af barnet og moderen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------