Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan opdage , hvad der forårsager snorken

   Hvis du bor sammen med en person , der snorker , kan det være yderst irriterende . På den anden side , kan du være den, der snorker og bugs alle andre . Uanset hvad , er der ingen at få nogen søvn . Det er ofte nyttigt at vide , hvad der forårsager snorken med henblik på at løse problemet
1 .
Forstå , at du snorker , når du ånde gennem munden , mens du sover. Når du udånder , og den udåndede luft vibrerer mod din bløde gane , det gør en høj lyd . Der er flere grunde til at du kan trække vejret gennem munden . Læs videre for at se , hvad der forårsager snorken .
2 .
Kig på bagsiden af din mund . Har du store tonsiller ? Nogle gange får de så store , at de rører hinanden . Selvom du ikke kan se dem , kan du have store polypper , som er gemt væk af den nasale passager . Også se på, om du har en lang drøbel , det væv, der hænger i bagsiden af din hals . Alt dette stigning i væv kan gøre det vanskeligt at ånde og kan forklare hvad der forårsager snorken i dit liv .

3 .
afgøre, om du har allergi eller kronisk sinus infektioner . Også , at se om du har et afbøjet septum , hvor muren adskiller næseborene er ikke lige . På grund af disse grunde , kan du blive vejrtrækning gennem det ene næsebor . Som du kæmper for at få vejret under søvn , vil din hjerne sende et signal at trække vejret gennem munden for at få mere ilt . Det kan være, hvad årsagerne snorken for dig .
4 .
Vær opmærksom på dine spisevaner og fysisk aktivitet for at fastslå , hvad der forårsager snorken . Spise og drikke for meget inden jeg går i seng og være for udmattet , opfordrer halsen-musklerne til at slappe af , mens i dyb søvn . Rygning , alkohol , koffein og nogle medikamenter kan også forårsage du at snorke af samme grund .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------