Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan slippe af med din mareridt

   Som voksne , vi alle hader at indrømme , at vi undertiden har stadig mareridt , og at vi er bange for at gå til at sove som en følge af nogle mareridt , vi har haft . I stedet forsøger vi at udskyde sove så længe som muligt i sidste ende ender falder i søvn på de mest upassende tidspunkter , ligesom i et kollegium klassen eller på arbejdspladsen. At komme af med mareridt er nemt , når du holder op med at forsøge at undgå dem
1 .
Find ud af hvad der har forårsaget mareridt i første omgang . For nogle mareridt årsagen er indlysende . Hvis du har været i en bilulykke , og du holder drømmer om det, det er naturligvis et resultat af bilulykke . For andre mareridt , kan årsagen være flygtig og svær at finde, så finde ud af hvad der har forårsaget mareridt første .
2 .
Face din frygt . Da mareridt er i sidste ende et resultat af nogle frygter , skal du vender frygten . I mange tilfælde bare at konfrontere frygten i dit eget sind kan hjælpe . Identificere , at du er bange , og derefter beslutte , at du ikke vil være bange kan gå en lang vej at slippe af dit mareridt .

3 .
Drik en beroligende te , når du vågner op fra et mareridt . Fordi mareridt gør folk nervøse , kan beroligende te hjælpe dig med at få dine tanker tilbage under kontrol og gå tilbage til at sove uden at få dig til at føle som om du er nødt til at holde op , fordi du havde et mareridt .
4 .

Få noget at trøste dig , når du sover . Nogle gange ting som en Nightlight eller en udstoppet dyr kan hjælpe dig med at undgå mareridt . Du kan endda få noget som en drøm catcher . Så længe du tror det objekt, du får , vil slippe af med mareridt , det normalt vil .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------