Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan styre mild nasal overbelastning og stuffiness

  Vi har alle udholdt tilstoppet næse på et tidspunkt i vores liv . Uanset om det er forårsaget af allergi , sinus infektioner eller den fælles hovedet koldt bihuler kan være smertefuldt , afbryde vores søvn og bare almindeligt gøre vores liv elendigt . I denne artikel vil jeg lige tilbyde nogle løsninger til at styre , at trængslen

Du skal bruge: .
Menthol
Neti Pot .
Vaporizer .
Allergi piller .

Saline Spray .


1 .
Måske den hurtigste og nemmeste er at skabe en saltvandsopløsning næsespray . Det er godt for mild overbelastning at kontrollere fortykket nasal væv og slim . Brugen af saltvand vil forhindre trafikpropper fra forværres . Sikker at bruge flere gange om dagen også . Gør dit eget saltvand spray er nemt . Tilføj kvart tsk . af en ikke-tilsat jod salt blandet med 1 kop lunken vand omrøres indtil opløst . Du kan også tilføje en knivspids bagepulver . Dette vil buffer salt blanding. De fleste købmænd bære små næsespray flasker . Der er forblandede saltholdige løsninger også .
2 .

Fordampere er gode til at bruge natten og i babyens værelse . Hvis det bruges i en barns værelse slukke fordamperen i løbet af dagen og sætte det op , når barnet spiller . De er gode til at bruge for voksne også . Følg den anbefalede vejledning i brugen af mentol som inhalationskapsler .
3 .
I vinteren brugen af et helt hus luftfugter i høj grad vil forbedre vejrtrækning af alle i husstanden . Nogle enheder vedhæfte ret til huset varmesystem . Der er flere modeller til forskellige rum størrelser til rådighed. Disse er en stor hjælp i den nordlige klimaer , når huset luften bliver tør . Brugen af en luftfugter vil også bidrage til at forhindre vinteren tør luft næseblod .
4 .
Mange mennesker sværger ved brug af en Neti Pot . De tager nogle at vænne sig til selv . Nogle folk klager over, at følelsen af at bruge den ene er beslægtet med følelsen af at drukne . Helsekostforretninger og nogle købmænd bære dem . Brugsanvisningen er meget klare på emballagen .

5 .
Andre foranstaltninger, der kan træffes, allergimedicin , hvoraf nogle er OTC , kolde pakninger placeret over bihulerne og sinus masker som begge vil skrumpe i bihulerne .

gode råd og advarsler


 • Hjemmelavet sinus pakninger kan laves derhjemme med tørrede ærter i en stofpose og opbevares i fryseren .
 • være opmærksomme på børn og Fordampere .
 • Sørg for, at rummets størrelse befugtningsapparater holdes fyldt med vand .
 • Hold alle , og al medicin utilgængeligt for børn .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------