Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan tage sig af allergi i denne sæson

   Allergi er et fælles problem , at mange mennesker står over for , især når foråret kommer rundt , og planterne er at smide pollen i luften . De af os med sæsonbetonet allergi kan finde , at få nødhjælp fra symptomer på allergi kan være hårdt . Denne sæson, er der nogle ting , du kan gøre for at få nogle ekstra forholdsregler , når man har at gøre med dårlig allergisymptomer
1 .
Hold styr på din allergi . Når du har allergi over for pollen af visse planter eller visse allergener almindelige i foråret , bør du at holde styr på dem . Ved at kigge op pollen niveauer hver morgen , kan du sikre , at de dage , hvor de pollen , du er allergisk over for , er høj , at døre og vinduer til dit hjem er lukket , kan der i høj grad øge den måde , du føler , i det mindste i huset .
2 .
Tag et antihistamin. Antihistaminer blokere mange af symptomerne og selv om dette er ikke den eneste måde at slippe af med disse allergier , kan det gå en lang vej at give nogle allergi nødhjælp , især hvis du er nødt til at gå ud .

3 .
Hold huset rent . Det er ofte en sund fornuft ting , når der er allergener i luften bliver det endnu vigtigere at støv , krat og holde alt så rene som muligt . Hvis du ikke kan gøre en stor rengøring i løbet af ugen , så prøv at få dette gjort i løbet af weekenden . Det vil hjælpe dig ånde lettere, når du er hjemme .
4 .
Tag skoene af , når du indtaster dit hjem . Sko kan spore i allergener , der forårsager dine symptomer til at blusse op og mens du måske ikke mærke til dem , når du først kommer ind, især hvis du tager en antihistamin , ved at bære dine sko inde i dig måske finde din allergi blusser op senere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------