Position: hotel888 > influenza >

hvordan man kan tage sig af din albue for at undgå albueregionen entrapment

   Nervus nerve entrapment er et problem, at folk står af forskellige årsager , og det kan blive besværligt , når man står med dette særlige problem . Ingen kan lide at føle smerte , følelsesløshed eller andre problemer i deres krop . På grund af placeringen af nervus nerve , er det meget nemt at skade den . Tage sig af din albue kan undgå problemer og stress til nerven , der forbinder fra din albue til din sidste to fingre på hver hånd
1 .
Undgå at læne dig på din albue , når du kan . Lænet på din albue lægger unødigt pres og pres på nerven , der til tider kan resultere i klemme , som forårsager smerte eller mangel på følelse i hænderne . Det er bedre at undgå hælder på det .
2 .
Vær opmærksom på fornemmelsen af din hånd , efter at vågne om morgenen . Et problem, som mange folk ansigt er, at de sover i en position , der sætter pres på nerverne i albue og håndled . Hvis du vågner op til ømme , følelsesløse eller tingly fingre og hænder , bør du være forsigtig på den måde, du sover om natten !

3 .
Prøv at undgå at ramme den nerve . Selv om det ikke altid er muligt at undgå at ramme " sjove ben "på vores albue , hvis du kan undgå det , er det bedre , hvis du gjorde . Dette kan beskadige nerven og forårsage problemer for dig , der kan tage måneder at helbrede og til tider ikke vil heles fuldstændigt .
4 .
Hvis det er muligt , undgå beslutningsforslag , som gentagne gange flex albuen . Selv om det ikke gør ondt mod til at bøje albuen og afhente telefonen , hvis du laver konstant bøjning , som det er tilfældet med push-ups , kan du forskyde nerve og forårsager smerte eller følelsesløshed i hånden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------