Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler TMJ hovedpine

   TMJ smerter kan være maddening , det gør det svært at spise de fødevarer , du nyder og kan føre til en massiv hovedpine . Hvis du lider af TMJ hovedpine og er på udkig efter en lille lettelse , holde læsning for nogle smertestillende idéer
1 .
Tag en anti-inflammatorisk på de første tegn på en begyndende TMJ hovedpine . Ibuprofen virker bedst , og kan medvirke til at reducere dit samlede TMJ smerte , så godt.
2 .
Komprimer din kæbe med en varm klud . Sommetider TMJ smerter kan lindres med varme , en varmepude arbejde så godt. Dette vil hjælpe til at sænke dit TMJ smerte , hvilket igen vil mindske elendighed en TMJ hovedpine

3
Stræk kæbe . forsigtigt åbne din mund så længe det er behageligt . Disse langsomme blide strækninger af kæben kan hjælpe med din TMJ hovedpine .
4 .
Switch , selv om det kun midlertidigt , til bløde fødevarer . Enhver fødevarer, der gør din kæbe arbejde på grund af stykket eller konsistens vil trætte dit TMJ muskler og ender som fører til mere hovedpine . Giv din kæbe en pause ( mindst en uge af bløde fødevarer ) med henblik på at helbrede TMJ muskler og stoppe din TMJ hovedpine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------