Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler karpaltunnelsyndrom smerte derhjemme

  Karpaltunnelsyndrom er en tilstand karakteriseret ved følelsesløshed og smerter i tommelfingeren og de første tre fingre af hånden . Denne tilstand opstår, når væv i karpaltunnel , området mellem håndleddet knogler , bliver betændt . Gentagne bevægelser og ikke-ergonomisk arbejde rum den mest sandsynlige årsag til karpaltunnelsyndrom . Du kan gøre flere ting for at behandle karpaltunnelsyndrom derhjemme for at undgå behovet for kirurgi
1 .
Besøg din læge for at udelukke andre årsager til smerter . Din læge vil hjælpe dig med at fastslå årsagen til den karpaltunnelsyndrom og den bedste måde at behandle det. Din læge kan også give dig anti-inflammatoriske medicin for at hjælpe med smerter og hævelse .
to .
Identificer årsagen til frugtblad tunnel syndrom og ordne det . Forbedre ergonomi dit arbejdsområde . Indstil din stol , så dine underarme er på samme højde som tastaturet . Du bør ikke have til flex dit håndled opad eller nedad for at skrive . Placer en pude foran tastaturet til at understøtte dine håndled . Du kan også købe en musemåtte med en indbygget understøttelse for håndleddet så godt.

3 .
Forkæl karpaltunnelsyndrom ved at massere de ømme område og laver lys strækøvelser . Du kan også bruge is til at mindske smerter og hævelse .
4 .
Undgå at bruge de berørte hånd til at gøre den aktivitet , der forårsagede karpaltunnelsyndrom . Hvis du skal gøre aktiviteten , kun gør det for korte perioder , eller suppleanter hænder .
5 .

Bær et håndled skinne natten til behandling af karpaltunnelsyndrom . Skinnen holder håndleddet lige og hjælper med at reducere smerten . Du kan også bære skinne i løbet af dagen , hvis du ønsker det.

gode råd og advarsler


 • Hvis dine smerter ikke forbedres , efter ved hjælp af ovenstående karpaltunnelsyndrom behandlinger , tale med din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------