Position: sygdoms > influenza >

hvordan man behandler kvindelig infertilitet gennem kosten

   En enkel måde at behandle kvindelig infertilitet er gennem kosten . Kvinde Infertilitet er fælles , og mange forskellige faktorer kan bidrage til kvindelig infertilitet . En af de nemmeste måder at behandle og endda kurere kvindelig infertilitet er med ændringer i kosten
1 .
Undgå at drikke kaffe , eller i det mindste begrænse dig selv til kun en kop kaffe om dagen . Det er blevet påvist, at så lidt som en og en halv kopper kaffe om dagen kan føre til kvindelig infertilitet . Også forsøge at undgå noget andet , herunder koffein , herunder sodavand , te og chokolade . Koffeinfri kaffe bør også undgås, da det har vist sig at øge risikoen for spontan abort .
2 .
Vær forsigtig med de fisk, du spiser . Kvinder , der bruger fisk , der er forurenet med PCB 's er tilbøjelige til at kvindelig infertilitet , især når det bliver spist regelmæssigt .

3 .
Følg en velafbalanceret kost . De fleste kvinder er ikke omhyggelige med deres kost i , som kan føre til kvindelig infertilitet . Skåret ud forarbejdede fødevarer , og holde sig til en fedtfattig kost . Sørg for at spise nok Fiber og øge dit indtag af frugt og grøntsager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------