Position: sygdoms > influenza >

hvordan man genkender tegn og symptomer på diabetes

   Diabetes er en kronisk sygdom , som bliver mere og mere almindelige . Mennesker med diabetes er ikke i stand til at metabolisere sukker korrekt . Dette fører til højt blodsukker og mange andre problemer . Diabetes er opdelt i to hovedkategorier : Type 1 eller insulin-afhængig diabetes , og type 2 , eller insulin-resistente diabetes . Type 1 diabetes er en autoimmun sygdom , der normalt diagnosticeres i barndommen . Type 2 -diabetes normalt udvikler sig i voksne , da deres krop bliver resistente over for den insulin, de producerer . Det er vigtigt for dig at genkende tegn og symptomer på diabetes , så du kan behandle det ordentligt og forhindre den i at forværres
1 .
Se efter hyppig vandladning . Når blodsukkeret er for højt , din krop lossepladser det overskydende sukker i nyrerne . Deres nyrer hente vand fra din krop til at fortynde det sukker , som holder din blære fuld .
2 .
Se efter ekstrem sult eller tørst . Som din nyrer trække vand ud af din krop , du bliver dehydreret og tørstig . Hvis du har diabetes , har din krop ikke nedbryde glukose effektivt , så dine celler ikke får så meget glukose , som de har brug for og du føler dig sulten .

3 .
Træthed og irritabilitet er tegn på diabetes . Din krop har brug for glucose til at gøre energi , og hvis dine celler ikke får den glukose , de har brug for , du føler dig træt .
4 .
Sløret syn er endnu et symptom på diabetes . Den høje blodsukker forårsaget af diabetes gør linser af dine øjne svulme , ændre dit syn . Hvis venstre ubehandlet , diabetes selv kan medføre blindhed .
5 .

Hyppige infektioner er et tegn på diabetes . Din krop ikke heler så godt , når dit blodsukker er for højt . Hvis du har tilbagevendende hud , tyggegummi og blære infektioner eller har sår og blå mærker , der er langsomme til at helbrede , kan du have diabetes .
6 .
Watch out for usædvanlige vægttab . Hvis du ikke har forsøgt at tabe sig og ikke har en anden sygdom , der ville forårsage vægttab , kan diabetes være årsagen .
7 .
Se efter prikken og følelsesløshed i hænder eller fødder . Over tid , forårsager diabetes nerveskader og kredsløbsproblemer , som resulterer i prikken, følelsesløshed eller endda smerter i ekstremiteterne .

8 .
Enhver af tegnene ovenfor ved sig selv kan betyde noget, men hvis du har flere af dem , skal du gå til en læge og blive testet for diabetes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------