Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan afgøre de gange dit hjerte er mest udsat for hjerteanfald

   Hjerteanfald er en skræmmende problem, at mange står over for , men der er tidspunkter , hvor du skal være særligt på vagt over for risikoen for hjerteanfald og træffe foranstaltninger til at forhindre potentielt dødbringende situation . Fastsættelsen af disse situationer , og tiden er let, hvis du ved hvad du leder efter
1 .
Vær opmærksom på din puls . Anytime din puls stiger , såsom efter træning eller under offentlig taler , kan du blive uforvarende at sætte dit hjerte i fare . Mens motion er godt for dit hjerte , du ønsker at øge din puls langsomt frem for alle på én gang kan du ønsker at sikre, at du husker at trække vejret , mens du træner , så din krop får nok ilt .
2 .
Overvej din kost . Hver gang du spiser ekstremt rige fødevarer , er du stadig blodpropper , der potentielt kan forårsage et hjerteanfald . Det betyder ikke, at du aldrig kan spise den særlige middag for din fødselsdag , men holder portionsstørrelserne til normale satser for at undgå at såre dit hjerte .

3 .
Giv dig tid til at vågne op langsomt om morgenen . De bump af en alarm kan vække dig , men det kan også forårsage et hjerteanfald ! Snarere end at vågne med et ryk , skal du indstille alarmen til at gå ud et par minutter for tidligt og få det vække dig langsomt . Sæt noget stille musik , som gradvis får højere til at vågne op eller bare trykke på snooze -knappen og lad dig slappe af at vågne langsomt .
4 .
Kig på din hydrering niveauer . Når hydreret , dit blod er mindre tilbøjelige til at størkne , men hver gang du er dehydreret , er risikoen for blodpropper er større . Din krop består hovedsageligt af vand og blod er en væske . Uden nok vand i dit system , ikke kun, du føler dig lidt grov , men dit blod kan størkne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------