Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan anvende en back plade for en ankel fraktur

  En ryg plade er en midlertidig støbt anvendes til tidlig behandling af skader såsom en ankel fraktur . Bagsiden plade indeholder gips til bagsiden afstivning i nærheden af Achillessenen , men har ingen gips i front . Dette giver den naturlige mængde hævelse sker uden overtryk i stemmer . Traditionelle kaster kan skabe blod begrænsning , tilføjede smerter og ubehag . Din læge vil følge visse protokol i at bruge en back plade for en ankel fraktur
1 .
X-ray anklen for at bekræfte bruddet . X-ray vil vise , hvordan svær bruddet er , og den nøjagtige placering . Dette hjælper din læge indstillet korrekt anklen for helbredelse .
2 .
Sæt anklen i ryggen slab . Dette beskytter anklen fra overskydende bevægelse , der kan hæmme den rette heling af knoglerne .

3 .
Undersøg anklen i to til fire dage . De første 24 til 48 timer , er , når hævelsen kan være den værste . Når du har passeret denne grænse , vil din læge gennemgå dine fremskridt at se , om en fuld støbt er det næste skridt .
4 .
Udskift tilbage pladen med en fuld omkredsen stemmer, en støbt der har gips hele anklen , når overskydende hævelse er ikke længere et problem . Din ankel skal tilbage til sin normale størrelse , eller meget tæt på det , for at gå ind i en fuld stemmer.

gode råd og advarsler • overkastning medfører unødvendige atrofi af musklerne omkring bruddet . Det er almindeligt for læger at bruge en back plade for ikke mere end et par dage og et støbt i op til seks uger efter Skylark Medical Clinic .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------