Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan behandle og forebygge windburn

  Windburn kan give dig en dejlig , varm glød uden alle de skadelige virkninger , der kommer med en solskoldning . Stadig er det ikke behageligt for alle , og der er enkle måder at forebygge og behandle det .
Så hvad er det præcist? Det ligner en brænder og føles som en brænder , men virkeligheden er det resultatet af en udtørrende virkning , der kommer med kombinationen af kolde vind og lav luftfugtighed . Denne udtømning af olie lag på huden og udtørrer eksponerede område . Heldigvis er det ikke en alvorlig ting , og vil helbrede i et par dage.
Her er et par nyttige tips til at helbrede og forebygge windburn

Du skal bruge: .
Tøj passende til vejret
. Aspirin eller anden form for en anit-inflammatorisk .
Chapstick .
Fugtighedscreme .

Solcreme .


1 .
Tag en aspirin eller anti-inflammatoriske . Dette skal mindske de smerter eller ubehag og hjælpe med helingsprocessen .
2 .

Moisturize de tørre områder et par gange om dagen for at hjælpe området helbrede . Vaseline er en god måde at holde fugt i , men det er ikke for kosmetisk tiltalende for nogle mennesker . Uanset hvad fugtighedscreme du vælger , så prøv at vælge en du har det godt med , og en , der ikke er meget duftende som kan forårsage yderligere irritation .
3 .
nu for at forhindre fremtidige windburns og gør alle nuværende forbrændinger værre . Når man går ud i vinter -agtige elementer , skal du sørge for hele din krop er dækket med rette beklædning såsom handsker , ski masker , og tørklæder .
4 .
Prøv ikke vaske dit ansigt eller ej barbering lige inden du går udenfor . Dette kan fjerne din huds naturlige olier , som ellers ville beskytte dig mod elementerne .

5 .
Brug solcreme og læbepomade . Denne dynamiske duo vil give dig den ekstra beskyttelse du har brug ved at holde din eksponeret hud fugtig samt giver det et skjold mod solen og vind .

gode råd og advarsler


 • Vær særlig opmærksom på , hvilken type tøj du sætte nærheden dit ansigt . En uld tørklæde kan være irriterende på huden samt bevarer fugten . Stof som bomuld vil hjælpe din hud ånde og er mindre irriterende .
 • http://www. demandstudios. com/ehow-writers . html
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------