Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan forebygge panden linjer og rynker

  Intet skriger "Jeg er gammel " helt ligesom udseendet af panden linjer og rynker . Hvad der engang var stram , fast, glat hud begynder at synke og rynke med alderen . Far Tiden er nådesløs , men der er mange måder at bekæmpe udviklingen af rynker og pande linjer-eller i det mindste minimere deres indvirkning ! Læs videre for nogle hurtige , nemme tips til , hvordan man bedst forhindrer panden linjer og rynker

Du har brug for ! .
Plan
Indsats .
Common Sense .1 .
undgå solen
Overdreven udsættelse for solen er meget skadeligt for huden og er en førende årsag til panden linjer , rynker og alder pletter . De ultraviolette stråler i sollys fører til nedbrydningen af hudens kollagen , hvilket øger hudens ældning . At forebygge pande linier og rynker , undgå overdreven udsættelse for sol og /eller bære en god kvalitet solcreme , når udendørs .
2 .
IKKE RØG
Rygning forårsager frigivelse af et enzym , der nedbryder hudens kollagen og elastin , som fremskynder ældning af huden og bidrager til panden linjer og rynker . Storrygere har generelt dårlig hud kvalitet og en masse rynker . For at forhindre huden rynker og pande linjer , ryger ikke !
3 .

få nok søvn
En mangel på søvn bidrager til rynkede hud og pande linjer . Uden nok søvn , producerer kroppen overskydende cortisol , et hormon , der nedbryder hudens celler og bidrager til for tidlig ældning af huden . For at forhindre panden linjer og rynker , stræber efter at få mindst 7-8 timer af god kvalitet søvn per nat .
4 .
SPISE SUNDT
En dårlig kvalitet kost bidrager til at dårlig hud kvalitet og øger forekomsten af panden linjer og rynker . Spis en kost rig på grøntsager , frugter og magert stykker af frisk fisk . Undgå raffineret sukker , mættet fedt og natrium . En sund kost forsyner kroppen med masser af antioxidanter , der hjælper med at reparere , forynge , og beskytter huden .
5 .
ophold hydreret
Sund hud kræver masser af vand ( fugt ) at forblive sunde , faste, og smidig . Pande linjer og rynker vises i begyndelsen af mennesker, der er kronisk dehydreret . Drikke mindst 6-8 glas vand om dagen vil bidrage til at holde huden sund og rynke-fri.

6 .
DE -stress
Stress er giftigt for kroppen og sundhed er skadeligt for huden . Være under konstant , tungt stress svækker de organer immunsystemet og griber ind i det normale niveau af væksthormon ( GH ) og testosteron /østrogen , som kan alder huden for tidligt og forårsage panden linjer og rynker . Tag dig tid til at de- stress på regelmæssig basis . Meditere , ånde , og lad din krop og sind til at slappe af og slappe af dagligt for at beskytte dit helbred og hud !

gode råd og advarsler


 • Små ændringer ensbetydende med store ændringer over tid
 • Et par justeringer til dit daglige liv vil bidrage til at holde dig ung
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------