Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan genkende eksem

  De fleste af de gange , kan eksem være svært at genkende . Eksem er en almindelig hudsygdom , som forekommer næsten på 17 % af de mennesker verden over . Denne sygdom medfører i form af hududslæt . Denne sygdom kan ses generelt på spædbarnet , og selv om mennesker af forskellig alder . Eksemet sygdommen først og fremmest kunne ses i løbet af vinterhalvåret , da huden bliver meget tør og modtagelige for denne sygdom
1 .
Kontroller først, hvis din hud er tør. Huden synes at mangle i glans og spredt . Dette kunne ske i alle dele af kroppen .
2 .
Som dagene går , er den tørre hud ledsaget af kløe , hvis huden er blevet påvirket på grund af tilstedeværelsen af aktive eksem . På grund af ekstreme kløe udslæt får fremtrædende med tiden . Kløe forårsager betændelse i huden , hvor aktive eksem manifester . Så sekunder , tjek hvis din hud er kløende .

3 .
Betændelse gør røde indtryk hele den angrebne hud . Det gør huden langt mere ru og rød . Således tredje , tjek hvis din hud er rød .
4 .
langsomt , hvis dette ikke er behandlet i denne fase , skyhøje af den betændte røde læsioner forekommer hele vejen igennem. Dette sår resultere i crusted og hårde hud . Søg sår på huden .
5 .

I nogle form for aktiv eksem blærer opstår også i huden , hvilket gør læsioner oozing . Er nogle dele af din hud oser ?
6 .
Find ud af , hvilken type eksem du har ved at søge efter nogle eksem billeder .

gode råd og advarsler


 • Eksem kan påvirke de dele af kroppens hud . Forekomsten af eksem hovedsagelig finder sted i huden af ankler albuer og knæ . Huden af ansigt til hoved , nakke , hovedbund , kinder , ben , hænder og hals blive berørt hos spædbørn .
 • Eksem er en slags sygdom , som i høj grad påvirker på huden som følge af eksponering på forskellige kemikalier eller miljømæssige variation . Dette kunne blive helbredt med ordentlig dermatologi medicin som Corti-steroider . Det er nødvendigt at fastslå, hvilken type af eksem gennem symptomerne på et tidligt stadium af sygdommen , så det kunne blive kvalt i opløbet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------