Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan genkende herpes

  Herpes er nu en af de mest farlige sygdomme der findes i verden i dag . Den voksende bekymring for seksuelt overførte sygdomme spredes ved hurtige tempo og en af de største bekymring i USA . Teknisk set er denne sygdom har udviklet sig gennem herpes virus type 1 indkaldt som HSV -1 eller kan være forårsaget af HSV -2 . Den farlige sygdom kan anerkendes og afhjælpe kan tilvejebringes for det . Dette er vigtigt , fordi mere end 40 millioner mennesker lider af , og det kan nemt nå globale områder og hvis passende foranstaltninger ikke er taget det kan resultere i forfærdelige resultater i hele verden .
erkender HSV -1 og HSV -2 er den vigtigste opgave og korrekt symptomer og allergi skal være kendt i god tid . HSV -1 kan give nogle andre allergiske spørgsmål som hoste , forkølelse eller hudinfektioner , men HSV-2 er skabt udelukkende ved seksuel kontakt af den anden person smittet med herpes . Så det er meget vigtigt at være opmærksom på og omhyggeligt undersøge alle symptomer og behandling bør tages umiddelbart før det er for sent
1
Study online-ressourcer , søg herpes billeder og holde en tjekliste over alle de symptomer forårsaget af Herpes-. holde den handy
. 2 .
Hold altid selv opdateret med de seneste nyheder og opdateringer på Herpes . Se på online og offline videoer diskutere dette voksende bekymring . Mange detaljer kan nævnes ned, som vil hjælpe i fremtiden til at identificere denne sygdom og behandle den derefter.

3 .
Mens samleje , hvis dine partnere i lejlighedsvis , skal du kontrollere aspekt af hans /hendes hud . Sikre at du bruger en god kvalitet kondom . Dette vil udmønte sig i en ringere chance for at blive smittet med HSV -1 og HSV -2 .
4 .
Tag en rådgivning af lokale konsulent eller læge med speciale i behandling af disse sygdomme og diskutere dine symptomer som hudallergi , udslæt , hudkløe og ondt i ryggen osv. Der er mange symptomer , som kan drøftes med lægen .
5 .

at bedømme symptomer, vil herpes forårsager blærer din hud , som gradvist vil skifte til brænding og smertefulde sår og til sidst vil resultere i svækkelse op og have alle de hudallergi at gøre spørgsmålet værre . Tjek om du har nogen af disse symptomer .
6 .
Sidst men ikke mindst , kan man altid teste sig selv for denne sygdom . Lab resultater 99,99 % korrekte

gode råd og advarsler


 • En person smittet med Herpes bør ikke kørt ned . selvtillid er et must i denne situation
 • Der er ingen permanent behandling for denne frygtede sygdom , kan kun midlertidig løsning søges for at sikre patienten ikke er smittet med alvorlige angreb .
 • en disciplineret og daglig lægelig behandling vil give positive resultater .
 • mest hjerteskærende igen er den nemme transmission og omdannelse af en herpes smittet patient til en HIV patient , der er observeret i få patienter i USA .
 • HSV -2 patienter kan have flere ukendte symptomer og mindre vabler .
 • Gravide kvinder bør være ekstra forsigtig , da det kan overføre den frygtede sygdom til nyfødte barn på grund af genital herpes børsen.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------