Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan lette et barns almindelig forkølelse symptomer

  En Forkølelse er en øvre luftveje virus , der dybest set har til at køre sit løb . At der ikke er antibiotika, som er effektive til behandling af bakterielle infektioner , men dette er ikke på nogen måde en metode til behandling af denne form for sygdom . Denne artikel vil give dig nogle tips om , hvordan de gør dit barn godt i løbet af denne frygtede gang

Du skal bruge: .
saltvandsopløsning
Nasal Emhætte .
Vaporizer .
Vick 's Vapor Rub .

Honning.
Sokker.
Termometer.


1 .

Hvis dit barn har en stoppet næse en stor saltopløsning at bruge hedder Ayr. Det er også sikkert for nyfødte og med et par dråber i fulgte hvert næsebor , men sugning løsningen ud med en nasal sug kan hjælpe med at rydde dit barns nasal passage . Dette er meget vigtigt, hvis du har et lille barn , og det er fodringstid . Dit lille man kan foder og stadig trække vejret lidt lettere !
2 .
Prøv at bruge en kold tåge vaporizer at hjælpe med at bryde op slim . Du kan også prøve at lade dit barn sidde i nærheden af et varmt brusebad for at hjælpe løsne slim så godt. Venligst IKKE anbringes barnet i bruseren !
3 .
Elevating dit barns hoved sikkert er en naturlig måde for at forårsage slim dræning .

4 .
Hvis dit barn har en hoste , kan du give dem om en teskefuld honning reducere hoste og halsirritation . Du ikke give honning til børn under 12 måneder gammelt .
5 .
En lille trick, som jeg har hørt om en lang tid siden var at anvende et tyndt lag af Vick 's Vapor Gnid under bunden af dit barns fødder og derefter dække dem med tykke sokker . Dette har arbejdet for mit barn såvel som mig selv . For små børn vil jeg foreslå at bruge Vick 's Vapor Rub til babyer.
6 .
Praksis , praksis, praksis vaske dine hænder og desinfektion dit hjem på en regelmæssig basis. Du ønsker ikke at risikere krydskontaminering og mulige spredning af bakterier på andre overflader eller endog overføre den til andre mennesker .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du konsultere dit barns børnelæge , før du prøver noget nyt .
 • Overvåg dit barn til en feber og kalder lægen når som helst du føler dig bange .
 • Sikker hæve dit barns hoved og sørg for , at der luftvejene ikke er blokeret .
 • Anbring ikke dit barn i et varmt brusebad .
 • Du må ikke give børnene under 12 måneder gamle honning . Når de får honning på 12 måneder og under børn er i fare for en alvorlig sygdom kaldet Botulisme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------