Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan opdage sure opstød årsager

   Du kan allerede kende symptomerne på syre refluks. Du har en brændende fornemmelse i brystet , eller sur væske fra maven , der kommer op i munden . Hvis det sker, mens du sover , vågner du op kvælning på de brændende syre i din luftveje . Disse symptomer er almindelige og påvirker omkring 40 % af amerikanerne hver måned . Den brændende spørgsmål, du måske ønsker svar på er , hvad er de Acid Refluks årsagerne
1 .
Lav en liste over , hvad du spiser . Et af de mest oplagte Acid Refluks årsager er fra fødevarer såsom citrusfrugter og juice , creme fraiche , med højt fedtindhold desserter , is , koffein og alkohol . To af de værste syndere er chokolade og pebermynte . Disse fødevarer kan medføre, at din esophageal sphincter at slappe af . Denne muskel er designet til at lukke bunden af spiserøret fra toppen af maven , så syre vil bo i maven . Når det slapper eller ikke fungerer ordentligt , er resultatet Acid Refluks .
2 .
Spørg nogen , hvis du snorker . Du kan have søvnapnø , som er en af de største Acid Refluks årsager . Blokeringen af din luftveje , når du sover , kan medføre, at du til at arbejde hårdere på at trække vejret end normalt . Brystet vil udvide og trække mere syre i spiserøret . Også når du sover , du holder op med producere spyt , som hjælper til at holde syre ud af spiserøret og helbrede det fra det skadelige virkninger .

3 .
Vær opmærksom på to Acid Refluks årsager . De spiser et stort måltid inden jeg går i seng og iført stramt tøj . Både en årsag til alt for meget abdominal pres . Gasser og væsker tendens til at flyde fra højtryks- områder som mave, for at lavtryks- områder som for brystet . Når du inhalerer , kan dette pres tvinge syre op i spiserøret .
4 .
Tjek din sygehistorie . Mange mennesker har en hiatal brok , hvor en del af mave rager ind i din brysthulen gennem en afbrydelse . Den lavere esophageal sphincter er tvunget åben og maden , samt syre , strømmer op i brystet . Hvis du ikke er sikker på, om du har denne tilstand , kan lægen også have du tager nogle prøver . Vil du ønsker at se, hvilke Acid Refluks årsager er dem, der påvirker dig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------