Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan reducere allergi over for træ pollen

   Folk automatisk at påtage sig deres allergiske reaktioner skyldes det utal af blomstrende blomster i foråret-og de kan have ret . Men mange mennesker er også allergisk over for træ pollen , og det bliver værre i løbet af allergi sæsonen .
Tree pollen allergi symptomer kan lindres ved flittigt efter en plan . Følg disse trin for at reducere allergiske reaktioner over for træ pollen
1 .
Den første ting , der skal gøres for at reducere allergi over for træ pollen er styr på dine områdets pollen tæller . Dette kan gøres ved at besøge The Weather Channel 's hjemmeside , eller noget lignende . Pollen regne er placeret på en skala fra lav til høj .
2 .
Når pollen er høj , personer med allergiske reaktioner over for træ pollen bør forblive inden døre så meget som muligt . Klimaanlæg bør udnyttes til at undgå enhver pollen i at sive ind gennem et åbent vindue .
Hvis der går udenfor ikke kan undgås , en støvmaske kan bæres-det kan virke voldsom , men det vil bidrage til at lette symptomer på allergi på høje pollen tælle dagene

3

Når der kommer indendørs efter at være udenfor, så sørg for at holde luften inde mellem 35 og 45 procent fugtighed . Træ pollen kommer i hår og tøj , når vi er udenfor , og de nævnte luftfugtighed vil holde det fra udbetale op i luften .
* En luft affugter er et must for de fleste mennesker , der lider af allergi .
4 .
Endelig skal du sørge for at have klimaanlæg i dit hjem er udstyret med enten en mikron allergi lønklasse filter for centralvarme og air conditioning systemer eller en HEPA -filter til vinduet AC enheder . Sørg for at læse vejledningen grundigt for begge filtertyper , så det maksimale udbytte kan opnås .
Reduktion af allergisymptomer er ikke en let sur pligt , men at fuldføre disse fire trin skulle yde nødhjælp fra træ pollen allergi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------