Position: sygdoms > influenza >

hvordan man kan sætte en kontakt i øjet

  Det tager et stykke tid at vænne sig til at bære kontakter , og det er endnu sværere at der faktisk sat dem i dine øjne . Målet er at røre dine kontakter så lidt som muligt under indsættelsen , så de er meget ren og irriterende-fri , når de rammer dine øjne
1 .
Åbn din kontaktlinse sag, eller den nye pakke af kontaktlinser .
2 .
Brug af pegefingeren af hånden på samme side af kroppen som øjet du sætte kontakten i , skal du skubbe kontakt ud af dets beholder og ind fingrene . Kontaktpersonen skal ligne en skål opad , og din pegefinger skal holde det ved at holde fast på indersiden . ( Så hvis kontakten er til højre øje , bør du gøre det med højre pegefinger . )

3 .
Nu blidt sted kontakt på pegefingeren på din anden hånd . Placer den på spidsen af din pegefinger , så din finger holder bunden af det . Prøv at sørge for , at kanten af den kontakt , ikke holde sig til fingeren , så det ser ud som om du er i besiddelse af en lille kop .
4 .
kort inspicere din kontaktlinse for eventuelle hår eller skidt . Hvis du finder nogle , sat tilbage på objektivet beholderen og skyl .
5 .

Med den frie hånd , skal du holde dine øjne åbne . Det kan være nemmest at bruge langfingeren holde bunden låget af dit øje og din pegefinger holder op i toppen låget .
6 .
Fastgør kontakten til øjet som er knyttet en sug på en væg . Må ikke blinke , indtil kontakten er i dit øje .
7 .
Gentag med det andet øje. Blink et par gange for at sikre kontakterne bosætte sig i dine øjne ordentligt .

gode råd og advarsler


 • Det kan tage et par forsøger at få de kontakter Du skal blot skylles med kontakt opløsning og prøv igen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------