Position: sygdoms > influenza >

hvordan man undgår dårlig menstruationskramper

   Menstruationskramper er de smerter nogle kvinder oplever i løbet af deres månedlige perioder-det er også kendt som dysmenorré eller menorrhalgia . Det er normalt henvist til smerte og kramper , som er slemt nok til at gøre din dag elendig. Men ikke alle kvinder oplever menstruationssmerter-Der er mange grunde til, at det sker for andre kvinder . Disse smertefulde perioder eller menstruationssmerter kan kontrolleres eller undgås , og de skridt, herunder kan være nyttige for dig
1 .
Spis en afbalanceret kost-holde sig væk fra alt for meget animalsk fedt og mejeriprodukter , fordi de kan øge din prostaglandin produktionen . Prostaglandiner er hormoner, der produceres af uterin celler under menstruation . Og hvis din prostaglandin produktionen stiger , kan du få menstruationskramper .
to .
En kvinde , der har en dysmenorrheal problem bør engagere sig i regelmæssig motion eller moderat motion ( som hjælper til at frigive beta-endorfiner ) , brug p-piller , og undgå stress og depression . .

3
psykologiske og følelsesmæssige faktorer kan øge risikoen for smertefulde perioder , så undgå at blive stresset , du har brug for at slappe af , ikke nød dig selv og undgå at tænke om problemer

4 .
Tag et kosttilskud , der kombinerer med vitamin B12 , og tage det i mindst to måneder. Afslapning terapi kan også være nyttige. Lindre menstruationssmerter kramper starter med dig . Med lidt hårdt arbejde og fokus , kan du klare det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------