Position: sygdoms > influenza >

hvordan man bruger ernæring kosttilskud som retsmidler mod forstoppelse nødhjælp

   Kosttilskud kan bruges som naturmedicin til forstoppelse . Læs videre for at lære hvordan man bruger kosttilskud mod forstoppelse relief

Du skal bruge:
vitamin E.
Ingefær ekstrakt .
Avocado-sojabønne uforsæbelige .
Vitamin C.

Vitamin D.
Calcium.
Vitamin B-kompleks .


1 .

tillægget dit daglige indtag af folinsyre . Tag 60mcg af folinsyre kosttilskud en dag , eller som angivet på etiketten . Kosten kilder til folsyre indeholder ofte kun en begrænset mount .
2 .
Tilføj Psyllium og hørfrø supplementer til din kosttilskud regime . De er naturlige , fiber-rige ernæring kosttilskud med mild afførende egenskaber, der kan tages dagligt . Drik masser af vand , når du tager denne ekstra fiber i ernæringstilskud form !
3 .
Tag chelateret jerntilskud , især hvis du ikke får nok jern-rige fødevarer i din daglige kost . Dette mineral forbedrer optagelsen

4
Forbedring af fordøjelsessystemet fungerer ved at tage MSM-. methylsulfonylmethan . MSM er en form for naturlig organisk svovl , og er en af de væsentlige strukturelle mineraler , som kroppen har brug for. Det hjælper fordøjelsessystemet til at fungere bedre og har anti-inflammatoriske egenskaber , der har en beroligende , healende effekt på slimhinderne i mave-tarmkanalen .
5 .
Tone muskulaturen i mave-tarmkanal med triphala kosttilskud . Triphala er en kombination af tre frugter , og er meget udbredt i ayurvedisk medicin . Disse ernæring kosttilskud er bedst brugt på en regelmæssig basis snarere end som symptomatisk retsmidler for forstoppelse-jo længere triphala kosttilskud, er brugt , jo mere effektive er de .
6 .
Support fordøjelsesfunktion ved at tage C-vitamin vitaminer kosttilskud , for en mild afførende virkning , samt betain hydroklorid eller glutaminsyre hydrochlorid . Tag disse kosttilskud med dine måltider for at hjælpe med fordøjelsen og absorption , hvilket vil bidrage til at afhjælpe anæmi og forstoppelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------