Position: sygdoms > infektion >

antibiotika medikamenter anbefales til urinvejsinfektioner

   Urinvejsinfektioner ( UVI ) er forårsaget når bakterier kommer ind i urinvejene . Normal urin indeholder ingen bakterier , så denne bakterie kommer fra lande uden for kroppen . En urinvejsinfektion kan inddrage urinrøret , nyrer eller blære

Antibiotika


Antibiotika arbejde på to måder : De dræbe bakterier eller de stopper bakterier fra reproduktion . Selv om antibiotika fjerne bakterier , som de i urinvejsinfektioner , de ikke dræber virus .

Antibiotika i urinvejsinfektion


De generiske navne på nogle antibiotika , der sædvanligvis anvendes til behandling af urinvejsinfektioner omfatter nitrofurantoin , sulfa narkotika , amoxicillin , cephalosporiner , og doxycyclin . Brand-navn narkotika , der bruges bl. a. Bactrim , en kombination af trimethoprim og sulfamethoxazol , og Ciprofloxacin eller Cipro , et quinolon stof.

Antibiotika Kursus


For at fjerne en UTI , er det afgørende at tage alle de antibiotika i den måde det er foreskrevet . Standsning af medicin tidligt sætter patienten i risiko for kun at have dræbt svagere bakterier , der forlader de stærke til at reproducere .

Komplikationer

Venstre ubehandlet , kan en UTI føre til alvorlige nyreproblemer .

Forebyggelse

Forebyggelse af urinvejsinfektioner omfatter hyppig vandladning , god genital hygiejne , og urinere umiddelbart efter sex . Hos postmenopausale kvinder , og anvende en creme , der indeholder østrogen til vaginal området kan hjælpe med at forhindre urinvejsinfektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------