Position: sygdoms > infektion >

hyfer øjeninfektion

   Blandt de mest alvorlige øjeninfektioner , er dem, der forårsages af hyfer svampen . Patienter med denne betingelse , kræver normalt omfattende og langsigtet behandling for at sikre permanent skade ikke resultat. Korrekt pleje af kontaktlinser brug er et skridt i forebyggelsen af dette problem . Et individ bør også udvise forsigtighed og anvende øjenbeskyttelse , når der arbejdes omhyggeligt med planter, især udendørs

svampetråde


hyfer er en fælles svamp . Selv om det ofte ses i form af græsplænen svampe , det oftere aldrig modnes til denne fase . Således er denne svamp er mere udbredt end de fleste mennesker er klar over. Hyfer spredes let og er ikke begrænset til et bestemt miljø . Bortset fra vokser på planter , kan det spredes via genstande og levende på dyr .

Cornea


Et sted , hvor hyfer kan overleve er det menneskelige øje . Det kan spredes gennem cornea, og ofte opdages i dybe lag af øjet . Den svampetråde celler forårsage betændelse i øjet , og læsioner udvikler normalt . Diagnose indebærer et tæt studie af fragmenter fjernet fra hornhinden at afgøre, om svampen er til stede . Ofte , hyfer er ikke fundet på overfladen af øjet , så må dybere lag skal undersøges .

Årsag


Som hyfer er fælles for hele naturen , en årsag til en svampetråde øjeninfektion er en unaturlig eksponering for Plantebiologi . Punkteringer på øjet af nogen del af en plante kan frigive svampen . Dog kan øjnene blive modtagelige for svampetråde uafhængig af denne form for traumer. Kirurgi på øjet eller endda længerevarende kontakt linse bruger kan styrke de nødvendige betingelser for svampetråde at leve .

Stammer

Alvoren af en svampetråde øjeninfektion afhænger stamme af svampen er ansvarlige for den betingelse . Nogle stammer ikke trænge dybt ind i øjet og lever kun på overfladen af hornhinden . Andre stammer kan passere meget dybere , med den gennemsnitlige inficerede afstand på næsten 25 procent gennem hornhinden på denne sort af betingelsen . Mange sager inficere videre end dette .

Behandling

Medicin og kirurgi ofte kombineres for at løse en svampetråde øjeninfektion . Amphotericin B ofte bruges som et første skridt i at kurere tilstand . Men nogle svampestammer viser resistens over for medicinen . Yderligere bekymringer drejer sig om bivirkninger af overdreven toksicitet af antifungal farmakologi i øjet . Undersøgelser er i gang for alternative metoder ved at vende svampevækst i øjet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------