Position: sygdoms > infektion >

acai bær & nyresygdom

   I århundreder har Brazillian acai bær er blevet opdaget og brugt af indianerne til at fremme af de samlede sundhedsudgifter . For nylig denne potente bær er blevet genopdaget for dens formodede store effekt på den samlede trivsel . Men hvordan potent er denne bær modstandsdygtige mod infektioner ? ? Kan vi begynde at opfordre acai bær for at forhindre nyresygdom

Betydning


funktion af nyrerne er . at fjerne affald , giftige stoffer og vand ud af kroppen . Desværre , når nyrerne ikke fungerer korrekt , giftige stoffer opbygge , og nyresygdom kan forekomme . Som supplement til konventionel medicin , er der også muligheder for at behandle nyresygdom anvendelse af metoder til alternativ medicin. En sådan metode er med acai bær .

Fordele


Selv om det ikke understøttes af en generøs mængde af forskning , for mange acai bær ser ud til at være en farbar vej til behandling af nyresygdom . Optræder meget gerne druer eller blåbær og høstet i de sydamerikanske regnskove , er acai bær siges at være høj i fiber , har potent antioxidant beføjelser samt hjerte-sunde fedtstoffer . Derudover , ifølge AcaiStudies. com , acai bær bekæmper kræft og sygdomme og øger immunforsvaret .

Overvejelser


Fordi frie radikaler kan være forårsaget af nedsat nyre , kan det være at lindre at vide , at naturen har sin egen modgift til frie radikaler i form af antioxidanter . Disse antioxidanter , som findes i sådanne fødevarer som blåbær og æbler , er blevet opdaget i langt højere og potente beløb i acai bær . Forskningen viser også, at " acai bær medføre menneskelige kræftceller til Self Destruct ", ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal af Landbrugs-og Fødevarekemi .

Konsekvenser

Typisk behandlinger for nyresygdom omfatter medicin , dialyse eller endda nyretransplantation . Men som forskning peger i retning af positive resultater via antioxidant beføjelser gennem naturens acai bær , vil der være flere alternative behandlingsformer til rådighed til at behandle nyresygdom. Der er også en stigning i formler og produkter tilgængelige på markedet , som hævder at behandle nyresygdomme .

advarer

Det er vigtigt at udvise forsigtighed, når man overvejer køb af en vare over disken , hvilket gør hævder at støtte i helbredelse af fysiske lidelse . Produkterne kan hævde at indeholde acai bær , men kan rent faktisk indeholder meget lidt af det , mens kombineret med andre ingredienser . Det er også vigtigt at dobbelttjekke, at acai bær ikke vil forstyrre nogen medicin , der allerede er truffet . Fordi der er stadig meget lidt forskning om brugen af acai bær til behandling af alvorlig sygdom , er det bedst at bruge det med forsigtighed . For nogle kan det betyde, at bruge acai bær som en forebyggende behandling for støtte i ens generelle sundhedstilstand , i modsætning til den specifikke behandling af nyresygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------