Position: sygdoms > infektion >

TMJ occipital smerter

   I kæbeleddet , som er almindeligvis omtales som TMJ , er den fælles , der er placeret lige under øret , der forbinder underkæben til kraniet . TMJ lidelser medføre smerte, herunder baghovedet smerte

Symptomer


Occipital smerte , der forårsages af TMJ lidelse ofte omfatter smerter i baghovedet , der begynder i den øvre halsen , i bunden af kraniet . Det kan ske på begge sider af hovedet eller på en enkelt side af hovedet .

Type of Pain


Occipital smerter forårsaget af TMJ lidelse er beskrevet som dunkende smerter . Det kan være sjældne , kan forekomme flere gange om dagen , eller kan være kroniske .

Årsager


TMJ lidelser , der resulterer i baghovedet smerte menes at være forårsaget af skæren tænder , skade på kæben , gigt og stress .

Diagnose

Occipital smerte , der er knyttet til TMJ uorden kan diagnosticeres gennem en fysisk eksamen , som afslører ømhed i hovedet , X-stråler , der afslører abnormiteter , begrænset udvalg af bevægelse og fornemmelse , der er reduceret i bagsiden af hoved .

Behandling

Behandling for baghovedet smerte, der forårsages af TMJ sygdom omfatter smertestillende medicin , muskel relaxers , lokale injektioner , iført en blød , livmoderhalskræft krave og i ekstreme tilfælde , kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------