Position: sygdoms > infektion >

barbermaskiner & indgroede hår

   Indgroede hår kan være irriterende og smertefulde , og skrabere kan gøre indgroede hår værre . Det er vigtigt for folk tilbøjelige til at indgroede hår i at bruge korrekte barbering teknikker og den rigtige barberknive

Identifikation


Razor bump og indgroede hår er lægeligt kendt som Pseudofolliculitis barbae . Denne situation opstår , når et hår vokser ud af huden , krøller tilbage og gror ud igen i en anden hårsækken .

Typer


Den type barberblad kan påvirke mængden af indgroede hår . En elektrisk barbermaskine ikke barbere så tæt på huden . Dog reusuable metal barbering håndtag med engangs blad patroner kan blive bedre , da de kan erstattes med nye , rene vinger .

Vedligeholdelse


Hudlæge Craig Kraffert , MD , foreslår at ændre barberblade hver 10 dage for at undgå razor bump og indgroede hår . Han anbefaler også ikke bruger engangsskrabere .

Teknik

Razor teknik er vigtige for at undgå indgroede hår . For eksempel er det bedre at barbere med korn , eller i den retning, håret naturligt vokser , til at styre fri af irritation . Også , prøv ikke at barbere over det samme sted flere gange .

Ekspert Insight

Der findes særlige skrabere til formål at forebygge indgroede hår . Craig Kraffert fraråder folk tilbøjelige til at indgroede hår til at bruge barbermaskiner fra produktlinjen Bump Fighter Shaving System.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------