Position: sygdoms > infektion >

gør msg bidrage til Crohns sygdom ?

   Crohns sygdom har ingen endelige årsag . Genetik , vira og stress kan spille en rolle i sin udvikling. Det er en tarmsygdom er karakteriseret ved svær inflammation . De fleste mennesker er diagnosticeret med det i alderen 15 og 35 . Selvom MSG ikke giver anledning til Crohns sygdom , nogle mener, at det kan forværre det

Symptomer


Med Crohns sygdom , kan symptomerne komme på hurtigt eller gradvist . Du kan føle oppustet , har diarré , mavesmerter og kramper , sår , blodig afføring , vægtændringer , fejlernæring og minimal appetit efter Mayo Clinic . Selv træthed , feber , hud problemer , galdegang betændelse , tarm obstruktion og mere kan forekomme .

Kost


Personer med Crohns sygdom nødt til at tilpasse deres kost for at reducere flare-ups og chancen for tarmforstoppelse . Men på nuværende tidspunkt , er der ingen universel anbefalede kost for dem med Crohns sygdom . Nogle med sygdommen kan tåle bestemte fødevarer , mens andre ikke kan .

MSG


MSG står for mononatriumglutamat . Det er et konserveringsmiddel , der bruges i fødevarer . Det er almindeligt forekommende i bouillon terninger , ranch dressing , kødpålæg , fastfood , sovs og dypper saucer ifølge MSGTruth. org 's hjemmeside . Denne organisation mener, at MSG forværrer kroniske medicinske tilstande .

MSG og Crohns sygdom

Ifølge Healthtree. com , dem med Crohns sygdom bør undgå MSG . Det er en fødevare udløser, som kan forårsage en opblussen eller bidrager til øget symptomer . Dette er ikke blevet bekræftet af dokumenteret videnskabelig forskning som i endnu .

Triggers

Ud over specifikke fødevarer , der kan udløse en Crohns sygdom opblussen , er rygning nævnt som en væsentlig udløser i henhold til Merck Manual 's online bibliotek . Stress er en anden faktor, der kan fremkalde symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------