Position: sygdoms > infektion >

hvordan man behandler lungehindekræft forårsaget af asbest

  Mesotheliom er en form for kræft , der hovedsageligt forårsaget af asbest . Det er mest almindeligt forekommende i lungerne . Selv om den lungehindekræft overlevelsesraten er lav , er der mange måder at behandle lungehindekræft . Mesotheliom ofre bør kontakte deres læge for en skræddersyet behandling plan . Med den rette kombination af behandlinger , kan en lungehindekræft patient fik denne sygdom . De følgende trin vil give en generel plan for at behandle lungehindekræft

Du skal bruge: .
Erfarne lungehindekræft læge
. Hospital med høje placeringer ( Eksempler : John Hopkins , Mayo Clinic ) .
Positiv holdning .1 .
Kirurgisk fjerne lungehindekræft svulsten hvis det er muligt . Dette er den bedste måde at fjerne kræften . For de bedste resultater , udfyld kirurgi på højt rangerede hospital, der har erfaring med denne type operation . Afhængigt af hvilken type operation, vil det tage mindst 8 uger til at komme sig.
2 .
Komplet strålebehandling , hvis kræften ikke kan fjernes , eller hvis kræften har spredt sig. Stråling vil målrette og dræbe kræft . Det vil også forhindre kræften i at sprede sig .
3 .

Start kemoterapi hvis kræften er aggressiv eller ikke reagerer på stråling .
4 .
deltage i kliniske forsøg . De fleste højt rangerede forskning hospitaler vil tilbyde kliniske forsøg , som kan være effektiv til behandling af lungehindekræft .

gode råd og advarsler


 • forblive positiv gennem hele processen ved at tilbringe tid sammen med vennerne og familie . Planlæg sjove aktiviteter, der vil gøre det muligt for kræftpatient at glemme alt om kræft for et par timer .
 • Må ikke vente med at behandle lungehindekræft . Forsinke kirurgi eller strålebehandling vil gøre det muligt kræft til at vokse og sprede over hele kroppen .
 • søge råd hos en læge, før du begynder behandlingen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------