Position: sygdoms > infektion >

hvordan man kan helbrede søvnløse nætter naturligt

   . Denne artikel undersøger metoder til at helbrede søvnløse nætter naturligvis
1 .
Få masser af morgensolen . Solen stråler hurtigt din krop til at undertrykke produktionen af melatonin , den søvn hormon , i løbet af dagen og afgiver den tidligere på aftenen , hvilket vil bidrage til at gøre falder i søvn mindre af en kamp .
2 .


Øvelse tidligt på aftenen . Nogle undersøgelser har vist , at mennesker, der udøves 3 gange om ugen mellem 5-7 s. M. hjulpet folk med at forbedre deres søvn .
3 .
dæmpe lyset . For de fleste af os , er vores kroppe klargøres til at sove , når det er mørkt , dæmpe lys og time eller to før sengetid kan hjælpe med at forberede din hjerne til at sove . Undgå klare lys , computerskærmen , og fjernsynet før sengetid , da dette vil kun stimulere din hjerne og gøre det sværere for dig at slappe af .
4 .
Slap af i karret før sengetid . Det varme vand vil slappe af dine muskler og skift din kropstemperatur , hvilket vil cue din krop , at det er tid til søvn .

5 .
Spray din hovedpude med en lavendel linned spray . Lavendel er meget nyttigt for stress , migræne og søvnløshed . Hvis du ikke har en lavendel linned spray du kan placere på nogle få dråber lavendel æterisk olie på din hovedpude i stedet . Du kan også bruge lavendel æterisk olie i dit bad. Blot tilføje omkring 10-15 dråber under rindende vand .
6 .
Dæk dit vækkeur . Hvis du vågner op midt om natten og kontrollere tiden blot for at se , at det er 01:00 eller 4 AM, vil det kun øge din angst om ikke at sove .
7 .

Spis bananer eller kombinere usødede carbs med protein . Bananer er rige på tryptofan . Tryptofan stigninger serotonin i din hjerne og blod , som kan forbedre afslapning . En høj kulhydrat lavt proteinindhold snack synes at arbejde på samme måde . Må ikke overdrive det med protein , fordi de aminosyrer i fødevarer som kød og ost kan rev din hjerne aktivitet .
8 .
Hold en notesbog , magasin , og blød musik i nærheden af din seng . Hvis du gør vågner op midt om natten prøve at skrive , læse , eller lytte til blød musik til at hjælpe dig til at sove igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------